Oldalak

2016. május 13., péntek

Herbert Park, itt voltunk délelőtt
Visszamenőleg kéne irnom egy rakat dolgot, iszonyúan le vagyok maradva, gáz. Most is olvasnom kéne, de lusta vagyok, pedig végre most valami tök jót kaptunk kötelező olvasmányként... De ááá most szenvedek, mert köhögök két hete, voltam orvosnál, kaptam antibiot, de nem a szokásos Augmentint, hanem valami hörghurutra való undormányt és ezért amióta szedem, olyan, mintha folyton tonicot tartanék a számban, baromi keserű, iszonyatos. Ha eszem, akkor sem jobb, úgyhogy inkább nem eszem, ami mondjuk menő, mert ma reggel már 57,2 kg voltam, hurrá. A cél még mindig az 55 kg, határidőm nincs, de most megint erőre kaptam, hogy fogytam egy egész kilót. Menni fog ez. Egyszer. Mondjuk sportolni is kéne, de most egy este sem tudok lelépni egy héten, mert igy is minden héten 2x van valami - még hozzá peer coaching a becsületes nevén. Néha nem is értem magam, hogy gondolom ezt az egészet, bakker az angol nem az anyanyelvem, hát hogy tudnék én olyan árnyalatokban gondolkozni angolul, mint magyarul?Áh...
Peti egyébként jobban van, tegnap nem hányt már, csak baromi rosszkedvű és fáradt volt egész nap - még ma sem az igazi, nem rohangál, nem kiabál, nem szeleskedik, de legalább már kicsit vidámabb és ha ül, nem dől el rögtön fekvésbe, mint eddig... 

12 megjegyzés:

  1. Mióta visszavettem az esti szénhidrátból, nálam már majd 2 kiló lement! :-)
    Plankolást tervezek, besz*rsz közben, de nem sok idő. :-D

    VálaszTörlés
  2. Én most a tésztát hanyagoltam szintén, tulképp a héten szinte csak zöldséget ettem.
    A plankolást én azért nem merem, mert a hasizmom szét van nyilva és nem tudom, azt szabad-e együtt... A squat jobban tetszik, bár nem tudom, ér-e vmit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szabad azt szétnyílt hasizommal. Amit nem szabad, az az összes görnyedős gyakorlat, a hagyomànyos làbemeléses, làbleeresztéses derekat földreszorítós gyakorlatok tilosak.

      Törlés
    2. (Őőő, teljesen magyartalan a szövegem, de azért talàn érthető:))

      Törlés
    3. :D Próbálom értelmezni. :D Tehát a háton fekvős dolgok tilosak. :D

      Törlés
    4. Igen, kb. Voltam egy spéci hastornàn, azért vagyok ilyen nagyokos:) az ilyen làbbehúzogatósok, meg minden ami fekvőtàmaszhoz kapcsolódik, az jó. Fontos a medencebillentés minden gyakorlatnàl.

      Törlés
    5. Làbbehúzogatós az pl fekvőtàmaszból az egyik làb könyökhöz húzàsa, levegőbe emelése, ilyesmik. Bocs,tényleg nem megy a torna szakzsargon:D

      Törlés
  3. molly, ez a love your belly dolog volt?
    jó volt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az. Jó volt és hasznos, meg jó nehéz, csak persze baromira nincs időm tornàzni. Mondjuk utólag megnéztem: a Youtube is tele van szétnyílt hasizom gyógyító videókkal, plusz az amazonon rendelhető egy rakàs ilyen dvd.Nekem az a nehéz, h egyedül kell jól csinàlnom a gyakorlatokat egy leíràs és kép alapjàn.

      Törlés
  4. Mondjuk engem a hasam nem zavar, oké, szét van nyilva, de nem feltűnő még szűk felsőben sem, persze már nem homorú, mint volt, van egy kis púp ott, de semmi bajom vele.
    Én láb- és combvékonyitó, fenékformáló videókat keresek, ott vannak komoly gondok. :(

    VálaszTörlés
  5. Szerintem meg igenis annyival többet tudsz hozzátenni idegen nyelvű coach-ként a dolgokhoz, amekkora "hátrányban" vagy a nyelv miatt, mert a gondolkodásod, a problémamegoldó képességed teljesen más, mint az íreknek.

    VálaszTörlés
  6. Hát aranyos vagy. :)
    Remélem egyszer szerzek annyi önbizalmat, gyakorlatot, hogy képes leszek úgy kommunikálni angolul is, mint magyarul. (No nem mintha magyarul pöpec lennék, de a magyarhoz képest az angol még rosszabb nyilvánvalóan. :D )

    VálaszTörlés