Oldalak

2016. május 9., hétfő

Mondjuk jó, hogy megtárgyaltuk, hogy gáz a H&M, mióta megnyilt az online boltjuk Irországban is (= kb egy hónapja) már harmadszor rendeltem tőlük... Először Petinek egy kapucnis felsőt, egy kék kockás inget és egy elegáns rövidnadrágot, aztán szintén Pipinek egy szürke hosszú ujjas pólót, egy zöld rövid ujjasat és egy kék hosszú gatyót, de sajnos ma sem tudtam ellenállni és most vettem magamnak egy csónaknyakú szürke felsőt meg (what a surprise!) Petinek két trikót - mert hogy megvettük a napokban a repjegyeket haza és háhááááá, jön még kutyára dér vagy hőség vagy mi. (Szegény Paja nagyon kimarad ezekből az új ruhákból, tudom, de hát mit csináljak, annyi vagány alig hordott rucink van Petinek köszönhetően, hogy neki csak nagyon ritkán csúszik be valami.) 

11 megjegyzés:

  1. Kíváncsi lennék amúgy, hogy oda ugyanazt szállítják-e, mint Mo-ra. Magyar anyukák olyan konteókat gyártottak, hogy ide biztos a selejtet küldik...

    VálaszTörlés
  2. Ki tudja? A Pampers pelus pl más itt meg otthon - az otthoni illatositott, az itteni nem.
    Amúgy az első rendelésnél kapott kapucnis felső anyagán át lehet látni, olyan vékony. A képen látható zöld póló is nagyon vékony, mint egy anyagzsepi kb. Az ing nagyjából oké, bár az is elég semmilyen anyag... A szürke póló (képen) tök jó vastag, a hosszú és rövid gatya pedig pont jó, mondjuk ki tudja, hogy kopnak majd.

    VálaszTörlés
  3. Remélem, hogy neked bejön!
    Egyébként időről időre én is rendületlenül próbálkozok vele :-D.
    Jöjjön be!
    Mert amúgy annyira cuki cuccaik is vannak! Csak már tojok tőlük... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ige meg sokszor fillérekért. o.O Ezt a fenti 3 cuccot talán €10-ért vettem.

      Törlés
    2. Most ott fogtam ki 7Eus teljes áron bitang jó kis farosokat nekik.

      Törlés
    3. Itt a Penney's a legolcsóbb (ua mint az angol Primark), de sokszor nem is olcsó és x kor után elég béna. :(

      Törlés
  4. pont rehabilitálni akartam h&m-et, mert sikerült vennem egy tok jo "rózsaszín habcsok vagyok" ruhát a keresztelore, és ráadásul csak 7 euro volt. Buckának meg inget és az is baromi jó, még egy bélelt gatyát, azt is hét euróért. (mondjuk, mióta megvettem a bélelt nadrágot, konstans 25 fok van....)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van arra 25 fok?! Mázlisták. :D
      Mikor itt 18 fok van már izzadok, komolyan.

      Törlés
  5. marmint mancsinak vettem rózsaszínt, továbbra sem az én szinem.

    VálaszTörlés