Oldalak

2016. június 10., péntek

Mondjuk mennyire jellemző már, hogy több hete kánikula van, eső nuku, erre ma, mikor a Summer Party lenne (kinn természetesen), ömlik az eső... Peti kilesz, érzem, a karácsony után ezt várja egész évben legjobban kb.
Mondjuk már tegnap is lógott az eső lába, de nem esett, bezzeg ma... Délelőtt Pajával a Pandában jártunk, rengetegen voltak, mert valami pre-school csoport kirándult pont oda (jó kis kirándulás hahaha), de Palika igy is élvezte, alig akart hazajönni. Mivel Matilda elkapta a hányós virust (bahhh, nem hiszem el, felkötöm magam, ha harmadszor is benyaljuk két hónapon belül), a suliból elég hamar szabadultunk (ha van Matilda, még ott szoktunk maradni 10-15 percet, hadd szaladgáljanak), igaz, pár percig igy is ott szórakoztunk, mert Peti kergetőzött még kicsit Sanjith-tal, ha ló nincs szamár is jó alapon.
Tegnap délelőtt amúgy végre vásárolgattunk Pajával, ezer éve nem volt ilyen délelőttünk. Vettem Petinek egy macigatyát, mert mindet kinőtte meg lőttem neki egy szandit is, ami (koppkopp) jó, el sem hiszem. Elöl zárt, egy pántos, kék, a belseje állitólag bőr, szóval szuper. És csak €18 volt, Dunnes. Előtte jártunk a Lidl-ben, a Tesco-ban és a Dealz-ben is, megy ez nekünk, na.
Tegnap nevezetes nap volt egyébként, a 9. házassági évfordulónk, brutál. Jövőre amúgy már hosszabb ideje leszünk együtt, mint amennyi időt külön töltöttünk egész életünkben, vicces. Ünneplésképp kaptam egy csokor vörös rózsát, óóóó, a romantika, illetve megnéztünk este egy filmet, a Whiplash-t, amit ezúttal T. választott és meglepően jó volt, pedig nem kenyerem a zene, bevallom, dúdolgatni szeretek, de a "komoly" zenélés tőlem olyan messze van, mint Makó Jeruzsálemtől, ez egy nagy ék köztünk sajnos, mert T. titkos vágya, hogy egyszer zenész lesz (vagy hangmérnök vagy valami ilyesmi), én meg oké, hallom, ha valami hamis, de nagyjából leszarom. Hát igy.    

2 megjegyzés:

  1. Érdekes, a Whiplash-t mindenki dicséri, mi meg sírtunk, annyira untuk.
    Boldog évfordulót!

    VálaszTörlés
  2. :D Én a Steve Jobs-szal voltam úgy, jézusom, de szar volt, alig birtam végigülni.
    Ez sem 10/10, de azért fényévekkel jobb volt. Mondjuk sosem tudtam eldönteni, hányat irunk, annyira nem mostaninak tűnt főleg a srác az Elvis fejével. :D

    VálaszTörlés