Oldalak

2016. június 9., csütörtök

No csak gyorsan, imáim meghallgatásra kerültek, a délutáni 21 fok mostanra 13-ra szelidült. Állitólag vége a kánikulának. Hm. (3 óta akkora köd van, mint decemberben, meglehetősen kevés a levegő páratartalma, na, olyan 120% haha.)
Ami a programokat illeti, tegnap Pipi még itthon volt és mivel szemerkélt az eső reggel, nem játszózni mentünk, mint eleve terveztem, hanem a Leisureplexbe. Jó kis szittya hely, de mivel viszonylag közel van, joker opció úgymond... Délután itthon unatkoztunk, semmi kedvem nem volt menni sehová, program-ügyileg kiégtem azt hiszem és Peti is jól elvolt itthon a kis Legoival.
Vak asszony visszanéz
Kánikula
Ma már volt suli, Pajával kettesben maradtunk hát megint. Délelőtt Dun Laoghaire-ben kötöttünk ki, a People's Park-ban, játszóztunk és sconoztunk. A látszattal ellentétben (farmer, pulcsi) bazi meleg volt és ez a hőség kitartott egészen este 8-ig, bár a köd már délután megérkezett legnagyobb ámulatunkra.
A két épület között van a Google
Rossz hir, hogy T. sebei sajnos nem gyógyulnak úgy, mint kellene... Holnap megy vissza megint a dokihoz, mert úgy tűnik, ahol kiestek a varratok, a bőr nem forrt (még) össze valami miatt. Szuper, mi? További gond, hogy a köhögésem nem múlik, éjjelente arra ébredek, hogy fulladozva szenvedek, hányingerem van, nagyon gáz. Tegnap már kinomban elkezdtem Ventolinozni, de nem úgy tűnik, mintha használna bármit...
3 hét múlva megyünk haza, remélem megérem.      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése