Oldalak

2017. január 19., csütörtök

Tegnap hálistennek Pipi már nem sirt suli előtt, de azért egy hányingerem van-nal még bepróbálkozott. (Vagyis elhiszem én, valószinűleg tényleg úgy érzi, hogy hányingere van, na de emiatt nem maradhat itthon... Nem?) Délután hirtelen ötlettől vezérelve elmentünk Walkinstown-ba, mert a lángosos fickó ezúttal kürtöskalácsot is árult, vettük is gyorsan két fahéjasat meg megszokásból egy sima lángost, jó volt, na.
Ma vettem egy L'Oreal alapozót meg szempillaspirált, mert elhatároztam, hogy idén szép leszek, valamint felfedeztünk egy új játszót, a Soldiers & Sailors játszóteret Monkstown-ban (hogy miért igy hivják, nem tudom, semmi nem emlékeztetett sem katonákra, sem hajósokra), fel is teszem gyorsan a Dublinfoxra Red & Yellow néven, mert a többi hasonló oldal mind belőlem táplálkozik, hadd röhögjek egy jót, ha átmásolják a játszót a saját oldalukra az általam kitalált névvel hehe. Ha már szépség és üdeség, kaptam az új telómhoz egy gyönyörű kékesszürke, matt tokot, szóval idén tényleg divatos leszek, nincs mese. Délután T. végre elvitte a hulladékudvarba a összegyűjtögetett limlomjainkat, szóval alakul, alakulgat ez a lakásrendezés, ha körülöttünk rend lesz, talán bennünk is rendezettebb lesz minden vagy nem.

2 megjegyzés:

  1. Az en szempillaspiralom megavasodott...2016-ban sztem nem is hasznaltam. Nem is emlekszem, mikor vettem :)

    VálaszTörlés
  2. :D Én nemrég találtam két bontatlan csomagot a mosókonyhában, az egyiket el is kezdtem használni, de most kellett vennem egy újat, mert csak. :D

    VálaszTörlés