Oldalak

2017. január 25., szerda

Hetünk vége

A hétvégénél hagytam abba. T. csütörtök este átment Gyulához dumálni, nekem tehát újra szabad estém volt. Pénteken délelőtt Pajával elautóztunk a Honeypark-hoz, Dun Laoghaire-be, ahol nemrég egy gyönyörű, modern játszótér épült, aminek egyetlen hibája volt: a két csúszdarendszere olyan bonyolult / nyitott / magas volt, hogy Palikát sehová sem mertem felengedni... (Ha jól meggondolom, talán Pipit sem engedtem volna szabadon ezen a játszón...) Hálistennek a játszó melletti park szép volt, Palika pedig kisigényű, igy 10 perc játszótéri kinlódás után inkább kisétáltunk a parkhoz kavicsot dobálni a tóba és megfagyni az 5 fokban. Délután Petivel Sanjith party-jába voltunk hivatalosak, mig Pipi bulizott a David Lloyds-ban, én elugrottam a Merrion Tescoba vásárolni, tiszta haszon volt a délután.

Szombaton délelőtt a Phoenix Parkra esett a választásunk, de szükség volt némi programváltozásra, mert a játszó, mikor odaértünk, be volt zárva. Nem derült ki, miért, a lényeg, hogy nem tudtunk bemenni... Mivel ha már ott voltunk, nem akartunk máshová elautózni, átsétáltunk a Visitor Centre-be, ahol megnéztük a kiállitást, majd kicsit rohangáltunk a labirintusban, a gyerekek kaptak egy citromos sütit (én direkt nem kértem semmit, rájöttem, hogy nem szeretem az itteni sütiket, minden tök csalódás egy vagyonért), majd mentünk is haza. Délután nagy közös vásárlást csaptunk, elmentünk Nutgrove-ba és mig mi Palikával a Lidl-ben nyomultunk, T. meg Pipi a Homestore-ban csellengtek. Peti kisirt egy lávalámpát, narancssárgát, nagyon dizájnos, most a sólámpával együtt adják a hangulatot a fekete térelválasztón, nagyon klassz.
Vasárnap a Herbert Parkban volt a lángosos fickó, igy ha már a hegy eljött Mohamedhez, "kénytelenek" voltunk odasétálni. Először játszóztunk kicsit, majd átmentünk a kacsás részre, ahol megkerültük a tavat és úgy mentünk vissza a piachoz, ahol emberünk is árult. Meglehetősen népszerű volt a lángos, előttünk ugyan csak egy emberke volt, utánunk viszont beindult a biznisz, mikor eljöttünk vagy 6-8an álltak sorba, ami nem rossz. Mivel Eszterék jöttek hozzánk délután vendégségbe, Palika "csendespihenője" elmaradt, T. meg Pipi takaritottak, én pedig szendvicseket gyártottam és gyümölcsrizst főztem, mert ezekkel vártuk őket nagy szeretettel. 4 körül érkeztek meg, 7 körül mentek el, úgyhogy mire a fiúkat ágyba nyomtuk, már elég késő volt, mint a bot hullottam az ágyba én is 11 körül. 
Igy, ennyi.

3 megjegyzés:

  1. Nemmondod h nyilnak a narciszok??? Sirok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez parktól függ, itt pl már teljesen kinyiltak, a mi parkunkban még semmi... De a fák rügyeznek keményen. :)

      Törlés
    2. Itt a héten meg még esett a hó, és ma reggel -5 fok volt...

      Törlés