Oldalak

2017. február 17., péntek

A 7 eleje

Vagyis hétfő-kedd, mielőtt hazajöttünk volna.
Hétfőn T. dolgozott, mi meg Pajával a Carysfort Parkban búcsúzkodtunk Dublintól. Nem tudom miért, most olyan nehezen jöttem el, tetszett a tenger szaga, a finom zöld fű, a nagy levegő, úgy éreztem nem haza indulunk majd szerdán, hanem itthonról utazunk el... Érted. A parkból hazafelé megálltunk Sandymounton is megcsodálni a viharos tengert, de csak kikukkantottunk és szaladtunk is haza, hogy Petiért odaérjünk a suliba fél 2-re. Délután nem mentünk jógára, mert Pipinek nem volt kedve, helyette már nem tudom mit csináltunk, de valamit biztosan, csak már nem emlékszem.
Kedden esett az eső, igy nem fájt a szivem, hogy a délelőttöt a Nutgrove-ban töltöttük. Mivel ez volt Valentin nap, arra számitottam, hogy majd szivecskében fog úszni a bevásárlóközpont, de volt nagy koppanás, mert nem volt semmi dekor sehol, sőt, már a Dealz, Tiger és a másik 100 Ft-os bolt is eltette a rózsaszin lufikáit, hiszen már mindenhol St Patrick-ra vagy Húsvétra készültek... Ennek ellenére nem volt rossz délelőttünk, Valentin napi dekort ugyan nem vettem, de ezt-azt azért beszereztem (lásd a képet). Bár nem szoktuk ünnepelni február 14-et, idén valahogy benne volt a lábamban a bugi, mert Peti olyan lelkes volt, napok óta mondogatta, hogy a suliban minden Valentin nap körül forog és igy egész megfertőzött a lelkendezése. T.-től egyébként már reggel kaptam egy csokor rózsát, én pedig cserébe egy kis Toblerone-t vettem neki, szóval túlzásba azért nem vittem a dolgot, de megemlékeztünk az ünnepről, na, ez a lényeg. (Peti a fenti 3D-s képeslapot kapta meg a TingaTinga-s olvasókönyvet, aminek a ciméről megállapitotta, hogy helytelen és amit persze 5 perc alatt elolvasott hihi.)
Szerdán már nem sok minden történt, délelőtt csak főztem, bepakoltam még ezt-azt a kedd este már nagyjából összekészitett bőröndjeinkbe és 2kor agyő, elindultunk a reptérre...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése