Oldalak

2017. március 25., szombat

A héten egyébként nem volt semmi különös, ha a pénzügyeket nem nézzük, azt is mondhatnám, hogy jó kis hetünk volt: Palikának nem voltak kaki gondjai (rengeteget itatom, éjjel-nappal; csokis muffint / fánkot / cookie-t nem kapott; evett viszont rengeteg szilvát, áfonyát, zöldséget), Peti nem fájlalta a hasát és nem nyafizott reggelente, hogy nem akar suliba menni és T. úgy érzi, eszébe jutott a megoldás a munkahelyi gondjaira, hát úgy legyen. Ami mondjuk rémisztő, hogy hétfőn olyan cetlit kaptunk a suliból, hogy vigyázzunk, megint felütötte a fejét a tetű a suliban, csütörtökön meg jött egy e-mail, hogy hohó, két skarlátos beteg is van az iskolában... Hurrá.
Ami az ügyintézést illeti, foglaltam szemészet (április 26) és kukis időpontot is (április 21). Az előbbiben csak reménykedem, hogy jó lesz, a szokásos doktornőnkhöz ugyanis csak július végére lett volna időpont... Hát köszi. Kuki-ügyileg nagyon bizakodom, hogy nem kell műtét, de látok rá esélyt sajnos, hogy nem ússzuk meg. Szóval jöhetnek a drukkok bőven.
Az időjárás a héten egyébként siralmas volt, hétfőn még bepróbálkoztunk egy Deer Parkkal, de fél óra után vert hadként szaladtunk vissza a kocsihoz, mert féltünk, ha még maradunk befagy a hátsónk; kedden már belteret választottunk, igy eljutottunk egészen a Mount Merrion playgroup-ig (jaj, Paja roppant félénk, amint melléáll (!) egy másik gyerek, ő elszalad húsz méterrel arrébb); szerdán szintén benn voltunk, még hozzá a Nutgrove SC-ben, ahol választottunk T.-nek szemüvegkeretet és vettünk ezt-azt a Dealz-ben meg a Tescoban; csütörtökön még gázabb volt, mert akkor csak a Lidl-be meg a lengyel boltba ugrottunk be Dundrumban (utóbbiban összefutottunk egy fickóval, akit a magyar ovi évzáróján ismertem meg és egyébként a Trinity-n óraadó tanár - érdekes módon felismert, pedig max két óráig találkoztunk úgy 3 éve, de ehhez képest egész kedélyesen eldumáltunk), pénteken meg jött a babysitter, amit Paja egész jól tűrt, de legalábbis nem sirt (oké, 10re jött a csaj és 11ig én is itthon voltam, de 11-12ig egyes-egyedül voltak itthon, azért ez nagy szám nálunk, na).
Aztán mi is volt még... Hétfőn a Deer Park után beszaladtunk Pajával a Homestore-ba (T.-nek vettünk egy tornamatracot) meg az Aldiba (itt meg Pipi kapott egy kapucnis felsőt), majd délután jógáztunk ugye és Krisztiéket boldogitottuk egészen 5ig. Peti itt roppant cuki volt egyébként, Ciara nagyon tetszett neki, ölelgette, simogatta, becézgette folyton, majd hazafelé megkérdezte, nekünk mikor lesz ilyen babácskánk... Hát awww. Kedden Pipinek rollerrel kellett suliba mennie, hogy miért, azt nem tudom, mindenesetre megvan mit kap szülinapjára, mert ez a Peppa Pig-es mini rollerke, amivel kénytelen volt menni hát elég ciki volt szegénykémnek... Szerdán visszatért a gázos, hogy megnézze miért kapcsol be a fűtés 20 másodpercenként, de sajnos segiteni nem tudott a problémán. Pénteken pedig T. hozott nekünk Boston Donuts-os fánkokat, hogy jól végződjön ez a szép, felfelé ivelő hét.
Ugyanez képekben:
Hát ez még igy itt maradt
Hétfői kézműveskedés jóga után
Mount Merrion Playgroup
Kommentár nélkül

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése