Oldalak

2017. augusztus 8., kedd

Még egy a műtétről

Azt hiszem, nem hangsúlyoztam eléggé, Peti mekkora sztár volt az egész műtéttel kapcsolatban. Mondogatta, hogy fél, hogy aggódik, de soha, egy szóval sem hisztizett, szenvedett, panaszkodott, egy könnyet nem ejtett sem előtte, sem utána. Becsülettel segitett cserélgetni a gézlapot reggel-este, abszolút fegyelmezetten tűrt mindent, a készülődést, a várakozást, a műtétet magát és az utána következő csökkent mozgásteret is. A meglepő, hogy nem fogcsikorgatva, nem-akarok-csalódást-okozni hozzáállással vészelte túl ezt az egészet, hanem tényleg könnyedén, nevetgélve, kiváncsian. Szóval wow.   

2 megjegyzés:

  1. De jo :) Milyen nagyfiu mar...
    (Egyebkent nekwm volt egy pasim, akinek felnott (18-20 eves) koraban, egy rosszul sikerult szexmutatvany kozben szakadt fel a letapadasa (nem nalam, halisten), na, o hetekig logatta a mutet utan kamillaba. Viszont azt mondta h csak annyival masabb a szex h tovabb birja. Szoval ne aggodj az ilyen iranyu jovoje miatt :) )

    VálaszTörlés
  2. Ahhh, pedig emiatt is aggódom ám rendesen... A műtét előtt / után végig a netet bújtam és a legtöbb fórumban megjelenik egy fickó, akinek gyerekkorában a Heim Pálban volt a műtétje és végig arról panaszkodik, milyen szar most neki és épp plasztikára vár... Eléggé aggódom, hogy most szuperül néz ki, szép meg jó, de mi van, ha majd 18-20 évesen lesz ronda / használhatatlan, mint ennek a fószernek? :( Mondjuk az vigasztal, hogy nem divatból csinálták neki, hanem mert nem volt más lehetőség, de akkor is nehéz, mert annyira végleges már. :(

    VálaszTörlés