Oldalak

2017. november 14., kedd

Gondolom mindenki tűkön ülve várja, sikerült-e kabátokat szereznünk a hétvégén, úgyhogy örömmel jelentem be, hogy igen! Szombaton elautóztunk a Square-be és a H&M-ben vettünk két ilyen kabátot a fiúknak. Online sokkal többféle kabi volt, ebben az üzletben (ami a legnagyobbnak tűnt eddig, ahol van Kids részleg) összesen három fazon volt, amiből egy irtó hülyén nézett ki Pipin, szóval kettő közül választhattunk, egy fekete pufi és egy sötétkék (a leirás szerint sötétkék, az életben nem az, inkább dark teal, ami nem tudom, mi magyarul, tök ciki) decensebb fazon között. Ahogy a linken látszik, végül a decensebb jött velünk haza és mivel Palika kabija is elég kopott volt, ő is kapott egyet (asszem ez az első kabát, amit nem Petitől örökölt meg), szóval mulattunk... A két kabi €70 lett volna, de mivel volt 2 darab €5-s voucherünk a leadott használt ruciknak köszönhetően, csak €60-t fizettünk, ami egész jó, már csak nekem kéne beújitani valami meleg kabátot, mert a fekete szövetkabim szép, de megfagyok benne. A szombat tehát vásárlással telt, a H&M után benéztünk a Dunnesbe, majd a Debenhams és a Dealz játékrészlegét is átfutottuk, de mivel három fiúval vásárolni felér egy pokoli utazással, ennyi után jöttünk inkább haza, igy is tök hisztis volt mindhárom.
Vasárnap, hogy szivjunk némi szabad levegőt, felavattuk a kabikat, elmentünk a St Enda's Parkba sétálni, de mivel én szanaszét fagytam, rövidre vágtuk a dolgot, fél óra séta után beültünk sütizni hehe. Este moziba mentem Györgyivel: Stillorganban néztük meg a The Killing of a Sacred Deer-t.
Hát igy.     

2 megjegyzés:

  1. En aterzem a problemadat :D Nekem pl meg mindig nincs telikabatom. Es a kolkoknek is egy eroltetett menet volt talalni.
    A bevasarlas meg eskuszom konnyebb egyedul, ket gyerekkel, mint P-vel es meg a ket gyerekkel, mert o a leghisztisebb ilyenkor :D

    VálaszTörlés
  2. Utálok ruhát vásárolni, nem is értem azokat, akiknek az az álma, hogy bevessék magukat az üzletekbe új ruhákért... Brrrr... Nekem az a pokol.
    Vásárlás meg ja, ha egyedül vagyok húszszor hatékonyabb vagyok, mint segitséggel... Egy a kérdés, ha egyedül élnének, akkor mi lenne? Én is utálok bevásárolni, de ami kell, az kell.

    VálaszTörlés