Oldalak

2017. december 19., kedd

Lemaradva - Hétvégék

Utoljára a dun laoghaire-i kiruccanásunkról irtam, ez még december 2-án volt... (Jesszus!) Másnap, vasárnap csak Cornelscourt-ba ugrottunk el, ahol T. vett magának egy gatyót, én meg randaliroztam a fiúkkal a karácsonyi részlegen. Mivel rég jártunk Dunnesben, beültünk scone-ozni is egyet és ennyi volt a nap.
Múlt hétvégén szombaton délelőtt bevetettük magunkat a Homestore-ba és vettünk pár karácsonyi cuccot. Palika ügyesen eltört egy hógömböt (egy másodpercre nem figyeltem, eskü, lesodorta valószinűleg), de nem lett botrány, innentől pedig szoros emberfogásban nézelődtünk tovább... Délután Eszteréknél voltunk, megnéztük az új kisbabát, aki azon kivül, hogy nagyon cuki volt, nem túl sok vizet zavart szegényke, kézről-kézre járt és gyakorlatilag mindig aludt.
Vasárnap volt a Céges buli (erről külön irok), ott voltunk 10től 2ig, majd délután visszavittük a nagy kabátot a Debenhams-ba és felvettem a neten rendelt csizmát, ami óriási lett, igy vittem is vissza egyből, haza sem hoztam bahhh... Debenhams után beugrottunk a Supervaluba, majd kellően lefáradva 6 körül értünk haza.
Most hétvégénk megint igen aktiv volt: szombaton Brúnóékkal találkoztunk Dun Laoghaire-ben. Először játszóztunk, majd a fiúk kaptak egy-egy hotdogot, aztán bedobták a Santa-nak irt levelüket a postaládába, majd vettünk lángost és mivel eddigre kockává fagytunk, beültünk melegedni egy kávézóba kicsit. T. délután felapplikálta a kari égőket mindenfelé a lakásban, végre elkezdtünk tehát hangulatba kerülni. 
Vasárnap elmentünk Farmleigh-re, hiszen ez már-már hagyomány nálunk (4-5 éve biztos mindig elmegyünk egyszer karácsony körül), de idén sajnos csalódtunk: a jászol és a sleigh ott voltak, de az udvarban lévő "Winter Wonderland" ezúttal hiányzott, igy nem igazán tudtunk mit csinálni... Santa-val azért szerencsére összefutottunk, de mivel a kávézó fullon volt, még csak be sem tudtunk ülni egyet sütizni. Hogy azért jól végződjön a nap, hazafelé beugrottunk a magyar boltba és feltankoltunk magyar cuccokkal: vettünk Sio baracklét, párizsit, nápolyit, pogácsát, szörpöt, szóval csupa hasznos dolgot.
Ennyi volt az elmúlt három hétvégénk, sűrű, de kedves, hangulatos. Imhol pár kép a mostani hétvégéről (Dun Laoghaire és Farmleigh):

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése