Oldalak

2018. február 18., vasárnap

Február harmadik hete - T. Lengyelországban

Ez a hét tehát hármasban telt, Peti betegségével megnehezitve. (Mondjuk az klassz volt, hogy nem kellett kétfelé szaladgálni, csak Palikát vittük oviba meg hoztuk haza, szóval kevesebb volt a lépésszámom jóval...) Hálistennek Pipi betegsége nem volt túl durva, a hétvégi láz után már csak köhögött meg gyenge volt, de egyébként nem volt a halálán. Kedden azért elugrottunk a GP-hez biztos, ami biztos, aki meg is dicsért, hogy mentünk, mert miután belenézett Peti torkába, közölte, hogy szerinte a durva köhögése bakteriális, nem virális, úgyhogy kaptunk is rá iziben antibiot és azt ugye csak ő tudja felirni... Ez a kedd amúgy Pancake Tuesday volt, szóval az orvos után sütöttem pár palacsintát a fiúknak, mert én ugye ennyire menő vagyok. Szerdán, mivel Peti már egész jól volt, miután fél 2kor felkaptunk Paját az oviban, elmentünk Nutgrove-ba bevásárolni. Ha már ott jártunk, meg is ebédeltünk, majd vásároltunk és húztunk haza.
Csütörtök-péntek midterm break volt a suliban és az oviban is. Csütörtökön az IKEA-ba mentünk, hogy ott ebédelhessünk. Venni nem nagyon vettünk semmit, csak pár apróságot, mert nem az volt a lényeg, hanem nekem a húsgolyók, a fiúknak meg a fish & chips... Iszonyú hideg volt amúgy, olyan jeges szél fújt, hogy azt hittem feldobom a tappancsot, kicsit a hó is esett, de nem maradt meg hálistennek. Pénteken Krisztiékkel találkoztunk a National Museum-nál, majd miután megnéztük a kitömött állatokat, átmentünk kicsit játszózni a Merrion Square-re. Innen szegények már mentek volna haza, de miután Palika arra számitott, hogy eljönnek hozzánk, mikor csalódottságában elkezdett sirni, Kriszti megsajnálta és inkább hazasétáltak velünk, nehogy már ezen múljon Paja lelki békéje. Hazaérve összedobtam egy kis ebédet, ettünk, majd 1 óra játék után Krisztiék leléptek, mi meg rendbe szedtük a lakást, hiszen ezen az estén T. már meg is érkezett. Mivel ez egy ilyen tél, éjjel Palika belázasodott, amin hogy úgy mondjam, már meg sem lepődtem...
A hétvége ennek következtében nyugiban telt: szombaton Petivel kettesben elmentünk megfagyni a hosszú csúszdás játszótérre, vasárnap pedig csak a Magyar Boltba ugrottunk el némi rágcsáért. Palika láza hálistennek nem volt komoly, 38 körül megállt, vasárnap pedig már hőemelkedése sem volt, hétfőn tehát már ment is oviba, mert az állandó köhögésén kivül más tünetet nem produkált. 

Gabiékkal
IKEA
Játszózás után

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése