Oldalak

2018. február 4., vasárnap

Január utolsó hete

  • A hét élményeként Petivel playdate-n voltunk Stefanonal és Pipi a 204 darab Pokemon kártyájából több, mint 100at ott hagyott nála... Mint utólag kiderült, összekeverték a kártyáikat és amikor már 20 perce könyörögtem neki, hogy induljunk már, nem mert tovább ellenállni és inkább jött - de arról persze nem szólt, hogy 100 kártyája még nincs meg... Itthon derült ki pontosan mennyi is a hiány és nyilván, mikor rájött, milyen sok nincs meg, ment a sirás-rivás, hogy jaj-jaj, mi lesz most. (A következő napokban úgy 60 kártya visszacsorgott egyébként, de 40-nek örökre búcsút mondtunk... Ez van.) 
  • Pénteken lett volna Paja 2. szülinapi party-ja, de mivel bárányhimlő ütötte fel a fejét az oviban, az ünnepelt úgy döntött, elmarad a buli...   
  • Ha már péntek: Anyu 65 éves lett, amit megint tőlünk távol ünnepelt... Mivel Apu nyáron lett 65 és akkor csak apróságokat kapott, most úgy döntöttünk, befizetjük őket 3 napra egy hotelbe, hadd pihenjenek kicsit kettesben. Mivel most már ingyen utazhatnak mindketten, igyekeztem olyan hotelt választani, ami közel van a vasútállomáshoz, igy esett a választás Szegedre és a Hotel Auris-ra.  
  • Mivel a hétvége szokás szerint esős volt, nem sok mindent csináltunk. Szombaton Howth-on voltunk lángosozni (csak odarohantunk meg vissza, mert az eső mellett a szél is fújt), vasárnap pedig csöpögő esőben egy nagyot sétáltunk a környéken, ami tulképp klassz volt, mert a fiúk jót pocsolyáztak, majd nyertünk két plüssfigurát a Tesco-val szemben felállitott automatából. (Stefano Strawberry és Madelaine Banana azóta is nagy kedvencek, sőt, időközben lett egy hajlott hátú Carrot-unk is...) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése