Oldalak

2019. május 23., csütörtök

Zajlik az élet

  • Magyarországon voltunk április 10 és május 2 között, Peti április 11-én délután eltörte a kisujját, ügyelet, sin, hurrá. 
  • Palika kedden a nagy szürke labdán pihent, mikor Peti odaszaladt és próbálta kihúzni alóla a lasztit, ami olyan jól sikerült, hogy Paja lebucskázott a labdáról és ráesett a kezére, szóval kapott egy szép kék gipszet, pont úgy, mint Peti, mikor 5 éves volt. 
  • Györgyi mellrákos, ma kapja az első kemot és ha épp nem Palikáért megyek az oviba, én hozom majd haza a kórházból hamarosan. 
  • Azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy mindketten kivagyunk idegileg, mert T. menne haza, én úgy érzem cserben hagyjuk a gyerekeket, ha nem maradunk, szóval nonstop gyomorgörcs az élet, egyedül akkor vagyok boldog, ha alszom. 

2 megjegyzés:

  1. Rohadt nehéz döntés ez...T.-t nem zaklatják fel annyira a politikai-közéleti borzalmak?
    Mondjuk ha haza is jöttök, utána még mindig van esélyetek elpályázni innen, nem? Nem csak G.barátunk T.egyetlen esélye.

    VálaszTörlés
  2. Idegesiti őt az otthoni politika, de annál sokkal jobban aggasztja, hogy nincs sehol lakásunk és azt látja, hogy minden ismerősünk "előrébb tart"... A gond, hogy az a pénz, ami otthon elég egy tehermentes lakásra, az itt az önrészre elég és amellett fizethetjük a részleteket még 20 évig... :( Ez a fő vonzereje Mo-nak. :(
    Mi ha egyszer hazamegyünk, nem indulunk el újra, az 100%... Ő nem az a kalandvágyó fajta, mostanában ezerszer elhangzott, hogy MIATTAM jöttünk egyáltalán ide, ő magától sosem indult volna el.
    A Cég meg... Sajnos azt kell látnunk, hogy durván el voltunk kényeztetve az elmúlt 10 évben... Hangulatilag / előlépésileg nem, de pénzügyileg eléggé. Én nem vagyok karrierista, ha én lennék ő, simán arra hajtanék, hogy ott lehessek nyugdijig, mert ennél jobb nem lesz anyagilag (nem a fizetés az egetverő, hanem az összes többi, az ingyen kaja, az eü biztositás stb - ezt sehol máshol nem kapod meg); de ő nem ilyen, neki fontos az, hogy fejlődjön, előrelépjen stb
    Szóval nem tudom. :(((( A baj, hogy Irország sem tökéletes, rettentő a közbiztonság mostanában és már most túlnépesedett, az infrastruktúra már most sem bir el ennyi embert, pedig még most jön a Brexit meg a klimamenekülés... És hát ugye az elején emlitett lakásprobléma.

    VálaszTörlés