Oldalak

2019. október 6., vasárnap

Szeptember vége - október eleje pontokban

  • T. tehát 16-tól 24ig Chicago-ban volt. Mig ő nem volt itthon, mi mindenféle izgit - vicceset csináltunk, pl voltunk könyvtárban, majd a fiúk sütiztek egyet az Avoca-ban (itt van tőlünk 10 percre egy, de sajnos nem árul gm sütit, mint a malahide-i, viszont van még vagy 2-3 kávézó mellette, lehet legközelebb azokba ugrunk be, hátha én is ehetek valamit). A hétvégén szombaton Bray-ben voltunk, ahol a szokásos körökön túl ettünk is egy pubban (!), a fiúk sima sausage & chips-et választottak (nagyon autentikus!), én meg levest ettem, nem volt rossz, vasárnap meg moziztunk és megnéztük a Secret Life of Pets 2-t, ami mind a hármunknak nagyon tetszett, de tényleg, jó kis rajzfilm volt. A nap megkoronázásaként vettem a Subway-ben egy gm szendót illetve a Scoop-ban egy gm crepe-t, mindkettő finom volt, úgy tűnik bővithetem a Hol Ehetek? listámat.    
  • A cimben emlitett időszak fő jellemzője amúgy ez a rohadt fülgyulladás, aminek nem tudom, mikor lesz végre vége, de már nagyon várom nyilván. 
  • Peti elkezdett spanyolra járni, csütörtökönként 2.30-3.30ig, ez azt jelenti, hogy ezen a napon egy kicsit lazábban lehetünk Palikával, mert a többi nap elég gagyi: Palika fél 2kor végez, 1.45 körül hazaérünk, majd 2.15kor indulhatunk újra el a suliba... Igy, hogy Peti fél 4ig van egy nap, 1.5 órát vagyunk itthon, nem felet a két séta között. Szar ez igy is úgy is, de napközi ugye nincs.
  • Pénteken Petinek volt egy rövidke playdate-je Hugo-val - úgy tűnik kiharcolják, hogy ebben az iskolaévben minimum két hetente tuti találkozhassanak a sulin kivül is. 
Képek:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése