Oldalak

2021. május 11., kedd

Oltás

Annak ellenére, hogy utálom OV-t és a sleppjét, mint a szart, be kell látni, hogy ezt az oltásos dolgot jól megszervezte. Lehet pattogni meg arcoskodni, hogy kinai meg orosz vakcinák, fúúúj meg egyébként is az  AZ meg a Jahnsen is szar (eye rolling), de én már nagyjából ott tartok, hogy szerzek egy kurva fat suit-ot és jelentkezem a GP-nél, hogy meghiztam és kérem az oltást, hogy végre hazajussak. 

Jelenleg itt tartunk:


Vagyis: még az első kategóriában is csak az emberek 81%-a kapta meg mindkét oltását... A héten már regisztrálhatnak az 50 éven felüliek - ami azt jelenti, hogy ha minden jól megy, egy hónapon belül beoltják a nagy részüket. Beirtam a kalkulátorba, hogy 41 évesen, mindenféle ronda kórság hiányában mikor kerülhetek sorra és hát siralmas, siralmas... A mostani állás szerint (aminél már csak rosszabb lehet, ha mondjuk késnek a vakcina szállitmányok), július közepe és vége között kapom valamikor az első oltást (valszeg Pfizert, mert az AZ-t és a Jahnsen-t nem adják 50 év alatt), a másodikat pedig ennek megfelelően augusztus közepe - vége felé... Sirok. És én még elmúltam 40! Nem huszonéves vagyok bazmeg. Eszméletlen micsoda töketlen banda ez itt, sokadszor állapitom meg. És a legjobb, hogy nem 50-60 millió embert kéne beoltani, hanem 3.5 milliót... A napokban ment a mellveregetés, hogy egy nap 40 ezer embert is beoltottak, well done, great job. Tökömkivan.  

Update: Szétcsesz az ideg, az elmúlt napokban vagy tucat gluténérzékeny emberkétől olvastam, hogy megkapta az oltást! Először azt hittem, biztos más bajuk is van, mert elvileg ugye a gluténérzékenység önmagában semmi, kell mellé cukorbetegség, pajzsmirigyprobléma, magas vérnyomás, kövérség stb, de neeeem, ez a tucat irta is, hogy csak gé... És a legtöbb huszonéves... Hivtam két GP-t is, akiknél regisztrálva vagyok, hogy héj, mi van már, mindkettő azt mondta, várjak a korosztályomra... Ehhez képest egy csomó huszonéves megkaphatja mondván, hogy lisztérzékeny... Hát cseszd meg. Én is és még idősebb is vagyok. UFF.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése