Oldalak

2021. szeptember 15., szerda

Annyira szuper napunk volt ma...

1) Az autó lengéscsillapitója (vagy abban valami gumi) beszart pár napja. Elvittük reggel a szerelőhöz, T. (aki mindenhez is ért) mondta nekik, hogy a gumipogácsákat kellene kicserélni, ami kb €140. Az autószerelő ránézett és azt mondta, hát itt ki kell cserélni az egész lengéscsillapitót, ami €400 lesz... Húztuk a szánkat, miután egy öreg autóról beszélünk, €400-nél többért amúgy sem lehetne eladni eleve, erre most beleölni €400-t hát azért nem túl oké... Na mindegy, hosszas tanakodás után rábólintottunk. Az előbb hivtak, hogy kicserélték a lengéscsillapitót, de még mindig szar és nyikorog, úgyhogy kicserélik a gumipogikat is (surprise-surprise), ami újabb €140 lesz... Hát bazdmeg. A legszebb az egészben, hogy van esélye, hogy összesen ezeket a gumikat kellett volna kicserélni €140-ért, ahelyett, hogy €540-t kidobunk az ablakon egy olyan autóra, amit el akarunk adni egyébként is úgy €400 körül... Báááááááá

2) A lakás, amiben 2012 óta élünk (pár hónap kihagyással) egyre gázabb... A wc ugye folyton eldugul; a biciklitárolóba többször betörtek már, három csomagunkat ellopták a postaládánk alól, de cctv-t többszöri kérésre sem hajlandók telepiteni; felettünk a tetőn (!) már kétszer volt buli, szombaton 29 vadidegen embert számoltunk meg a házban, akik részegen bulikáztak a lapostetőn, ami nem mellesleg iszonyú gyenge konstrukció; télen havonta €800 a gázszámlánk és közben bármit kérünk, le se szarják, nem is reagálnak a leveleinkre, de arra veszik a fáradtságot, hogy ma délelőtt irjanak, hogy vegyük el a lábtörlőt a lakásbejárattól (wtf!) és hogy szedjük le az ablakmatricákat, mert rondák. Hát bocs, de mi az anyád baja van?! Irtam a tenancy board-nak, hogy kérhet-e ilyen baromságokat a főbérlő, hogy szedjük le az ablakmatricákat és ne használjunk lábtörlőt, azt irták vissza, hogy dehogy, kizárólagos jogunk van a lakás használatára, úgyhogy bekaphatja. Azt javasolták, hogy jelentsük fel a főbérlőt (irtam pár példát, miket NEM oldanak meg hónapok - évek óta), de nem tudom, akarunk-e keménykedni. Mondjuk most már ott tartok, hogyha kidobnak a lakásból, mert túl problémásak vagyunk és mindig pattogunk olyan dolgokért, amikért az irek nem, mert nekik teljesen oké, hogy semmi szigetelés nincs, hogy a biciklitárolót nem lehet használni, hogy eltűnnek a csomagjaik néhanapján stb stb akkor legalább meglesz a seggberúgós motiváció, hogy összeszedjük magunkat és kiköltözzünk ebből a shithole-ból. 

3) Még májusban elküldtem a diplomáimat, az elvégzett tanegységeimet stb az Early Years Qualification Recognition központba. Másnap visszairtak, hogy nem tudják megnyitni a mellékleteket, küldjem újra. Nyilván azonnal újra küldtem, jpg mellékletekkel, ahogy kell. Oké. A napokban eszembe jutott, hogy mi van már, hogyhogy nem reagáltak még, tegnap irtam nekik újra, mire azonnal válaszolták kissé pikirt stilusban, hogy hát megmondták, hogy küldjem újra megfelelő formátumban a doksikat, úgyhogy még el sem kezdték a folyamatot... Mi van??? Kikerestem az elküldött leveleim között az e-mailt, képernyőmentésben visszaküldtem nekik, hogy hello, május 5-én elküldtem a kért jpg-ket, bekarikáztam a dátumot és a formátumot, hogy lássák, mire visszairtak, hogy hát ők ezt sosem kapták meg. Bazdmeg ezt is. Na majd mindjárt beveszem. Az én elküldött leveleim között ott van, náluk meg nincs... Nyilván. Újra küldtem nekik a dolgokat, ma jött a referencia szám és hogy szeptember 14-én adtam be a papirokat. Áááááááááááááááááá. Beszarok komolyan. Mi jön még mára? 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése