Oldalak

2021. szeptember 21., kedd

Pörgés

Felpörögtek az események, csütörtökön délelőtt jelentkeztem egy félállásra, délután hivtak, hogy másnap 11kor be tudok-e menni interjúra, pénteken délután 5kor jött az email, hogy felvettek. Tegnap 4-7ig training-en voltam, holnap 9kor kezdek. Csak pislogok. 

Jó, mondjuk nem egy álomállás, nem kell hozzá agysebésznek lenni, egy játszóházban leszek felügyelő haha, de egyrészt 20 óra egy héten, másrészt végre bejelentett állás hurrá, harmadrészt meg ha végre eldöntöm, hogy oviban - általánosban szeretnék dolgozni gyerekekkel, akkor jól fog mutatni a CV-ben, hogy hivatalosan is volt már közöm a gyerekekhez. 

Kicsit be vagyok szarva azért, iszonyú rég dolgoztam hivatalosan heti 20 órát... (A tolmácsolás sajnos egy hónap alatt nem volt 20 óra, a magántanitás meg mégiscsak egy magányos dolog, nincs munkáltató, nincsenek kollégák... Jajistenem, hogy fogok én ebbe újra belerázódni?!) 

3 megjegyzés:

  1. Gratulálok! Szuper leszel! 😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, most látom, hogy az a holnap az szerdán volt. Szóval milyen volt?

      Törlés
    2. Köszi, nem rossz. :) Mondjuk jól kifáradtam a nap végére, de hát ez van.
      Mondtam itthon, hogy nagyjából ugyanazt csinálom, mint eddig, csak kapok érte pénzt. :D A gyerekek kicsik és cukik (nem a nagy vagányak), nem magamnak, hanem másnak főzhetek kávét és nem a saját bevásárlólistánkat irom, hanem a játszóét.
      Hát igy. :)))

      Törlés