Oldalak

2022. október 10., hétfő

Update

Végül becsicskultam és ma elvittem az eredeti születésit a Sandymount ET-be és ott is hagytam... Most várás van, november közepére derül ki, kit hova vettek fel és november végére kell eldönteni, mi a válaszunk. (Ez mondjuk vicces, tekintve, hogy fogalmunk sincs, hol kötünk ki házvásárlás ügyileg.) Múlt szerdán voltunk a Blackrock ET-ben, ami ugyan most itt van a közelünkben, de mivel ez az ideiglenes épületük és a végső Dun Laoghaire-ben lesz, náluk nem vagyunk a catchment area-ban... Mondjuk T. amúgy sem volt elragadtatva a helytől, mert annak ellenére, hogy a tanárok és a diákok is cukik és kedvesek és barátságosak voltak, azért ez az ideiglenes épület elég gáz. Szerintem mondjuk ez annyira nem lényeg, hiszen nem ez a végső helyük, fontosabb, hogy a társaság szimpi volt, de miután amúgy is kevés az esélyünk, hogy bejutunk (iszonyú sokan voltak és hát nem vagyunk a körzetben), azt hiszem inkább a Sandymount ET-nek fogok szurkolni, ami körzetünk is és remélhetőleg pont ugyanilyen klassz. (Náluk csak 18-án lesz Open Day, nem is értem, miért ilyen soká.) 

Pénteken megint megnéztünk egy lakást, sajnos kicsi volt és lepukkant, szóval kiesett, szombaton T. megnézett még hármat és bár a középső tetszett neki nagyon, sajnos lebeszéltem, mert szerintem kicsi lenne és ahhoz képest drága volt. Hétvégén találtam egy szuper házat, közel is van, nagy is, drága is, de az most mindegy, kicsit több, mint a keretünk, de sajnos már elvitték, mire időpontot kértünk... Holnap és pénteken megint megyünk háztűznézőbe, sajnos mindkettő messze van, Bray felé, de hát ez van, egyszerűen nem nagyon tudunk válogatni.

Pénteken végre volt egy interjúm, afterschool teacher pozicióra, szerintem jól ment, de ezeknél sosem lehet tudni... Kértek ilyen-olyan papirokat, szóval bizom benne, hogy kellek, de nem akarom beleélni magam megint, mint nyáron a hülye nagykövetségi munkába. Fingers crossed hamarosan jelentkeznek. 

Hétvégén amúgy szombat nagyon sűrű volt, T. ugye házakat nézett, én meg Petit elvittem 12-re a Pearse station-re, mert szülinapi buliba volt hivatalos Bray-be (Oscar 12 éves lett) és kocsi hiányában dart-tal jutottunk a tett szinhelyére. Mivel Hugo-nak meccse volt, Vicki autóval vitte kicsit késve Bray-be, de hálistennek ő is tudott menni, aminek Pipi nagyon örült. Hogy a kicsiknek is legyen valami élmény, egy hátizsákban elvittem Palika görkoriját és bukósisakját (dögnehéz volt) és mig a nagyok partyztak, Madeleine és Palika vidáman kergetőztek a promenádon. Mikor Petiék végeztek a bowling-al, lesétáltak fish & chipsezni a tengerpartra, mi is odamentünk és még vagy fél órát szórakoztunk a parton, a gyerekek kavicsot dobáltak, mi meg dumáltunk. Nagyjából 6 óra volt, mikor hazaértünk (Vicki hazahozott), hullafáradtan és hullaéhesen. Vasárnap ehhez képest kicsit uncsibb volt, játszóztunk a Windy Arbour-nál, majd beszaladtunk a Lidl-be vásárolni és délután szokás szerint takaritottunk... 

Elkezdtem (megint) fogyózni, vagyis kipróbálom intermittent fasting-ot, mert utálok mozogni és nem szeretem a különböző diétákat sem. Durva, hogy 40 felett ragadnak ránk a kilók, szemétség ez az egész. Most 62 kg vagyok (!!!), a célom egy reális 57 kg még mindig. A Palika születése után rajtam maradt 2-3 kg-ra tehát még jött fel 5 kg az elmúlt években.    

Hát igy, október közepe van, három hét és Halloween.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése