Oldalak

2023. június 27., kedd

On a different note

Valahogy ezt az evet talan meg inkabb belengi a halal, mint a tavalyit. Probalok arra gondolni, hogy hatha csak azert, mert manapsag mar elo egyenesben kovethetjuk bizonyos emberek halalat - lasd Suhajda Szilardot a kis beka ujjbabjaval vagy az ot szerencsetlen Titanic turistat, de az igazat megvallva tartok attol is, hogy egyszeruen megoregedtunk es ahogy egyre tobbet eltunk mar, egyre inkabb korbevesz minket a halal. 

Meg aprilisban szinte egyik naprol a masikra halt meg Anyu sogora, az en nagybatyam tulkepp. Regota kohogott, alig kapott levegot, egyik nap bevittek a korhazba, amit mellesleg nagyon nem akart, par nap mulva mar nem volt maganal es kb 1-1.5 hettel a korhazbakerulese utan meghalt. Sajnalom szegeny, sosem voltunk nagyon joban, de ismertem es hat megiscsak a nagynenem ferje volt. Par nappal kesobb olvastam, hogy egy srac, aki alattunk jart a gimiben par evvel, szinten meghalt. Huszoneves kora ota kuzdott a rakkal, hol jol volt, hol rosszabbul es vegul feladta, kesz, ennyi volt, 40 eves lett volna iden. 
Es akkor tegnap, mikor mar epp indultam volna haza munkabol, jott az email a gyerekek sulijabol, hogy az SNA tanar sajnos szinten elment... Elnezve az arcat es hallgatva a fiuk beszamolojat, 30-nal tobb nem lehetett. Allitolag par honapja beteg volt, nem is dolgozott mar es vasarnapra virradoan egyszer csak meghalt o is. Palika nagyon kivan, nem voltak tul szoros ismertsegben, de ismerte, tudta, ki o es szegeny mondja is, hogy nem is ertette hol van mar jo ideje Ken, mert reg latta es akkor jon ez a hir... Borzaszto. Nagyon szomoru ez az egesz es meg csak nem is tudok neki mit mondani, mert ha legalabb idos lett volna csorikam, de nem, meg elotte allt az elet es tessek... 
Szornyu, de tenyleg, fiatalon azt hisszuk, hogy vegtelen a let, hogy mi aztan sosem, de basszus, ez hulyeseg, hat tessek, barmelyik pillanatban, barmelyik eletszakaszban, barmikor veget erhet anelkul, hogy befejeznenk barmit, hogy kesz lennenk... Nagyon elkeserito.       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése