Oldalak

2005. szeptember 8., csütörtök

Kezdetek 41

A nap jóhíre: Nem találják az egyetemen a BTK-s indexemet!!!!

Reggel negyed 9-re (!!!!!!!!) mentem D-hez, az egész délelőttöt végigbeszéltük, mint két pletykás vénasszony utolsó éves egyetemista jelmezben, ettünk szőlőt meg piskótát meg meleg tejját, mert irtó hideg volt még hajnalok-hajnalán, mikor odaértem.

Aztán bementem az egyetemre, ahol négy helyen álltam kb 15-15 percet sorban és kiderítettem, hogy ad1: elhányták az indexem (szerintem tuti valamelyik takarítónő volt vagy munkás, mert feltételezem, hogy nem valami modellügynökség még-nem-befutott-szépségek-felkutatásáért felelős részlegének túlbuzgó alkalmazottja nyúlta le a szaki kis képemmel a szaki kis indexem), ad2: minden további ügyemmel forduljak ezentúl a PPK-hoz és ad3: nem működik az olcsókávé automata, mert bedobod a zsét és alul kiesik mind egy szálig. Még ez a szerencséje.

Voltunk ma moziban!!! Végre megnéztük a Melinda & Melindát, hálistennek mindkettőnknek nagyon tetszett.... Hiába, Woody-t mindig is komáltuk.

Ja és amúgy megint (vagy harmadszorra)  az Állatfarmot olvasom. Vicces, hogy az 1984-en már gimi alatt túl voltam, ezt pedig már bőven egyetem alatt vettem kézbe először... Talán azért, mert idegesített a könyv elején a grafika... Egy disznófejű ember egyenruhában, napóleoni pózban. Szerintem szörnyen rémálmot keltő...

D-nél reggel megnéztük a szalagavatónkat videón, mert késhegyig menő vitát folytattunk arról, ki-kivel táncolt párban és végül kik voltak azok a szegény lányok, akiknek nem jutott fiú... Mindenesetre váltságdíjat lehetne kérni azért a kazettáért. 

Mindenesetre én a hétre még szabadságot adtam magamnak, nem megyek be sehová, sem óramegbeszélésre, sem követelményismertetésre, se semmire, mert százszor feltettem a kérdést az etr-en, hogy valaki illetékes elvtárs nyögje már be, könyörgöm, hogy 5-től vagy 12-től van suli, de senki le sem sz@rt, úgyhogy úgy döntöttem, hogy toll mindenki fülébe, le vagytok ejtve és különben is. Állítólag az IZU romokban hever (mondjuk ez nem újdonság, öt év alatt abszolút megszokta már a szemem a folyosókra kitolt, megsárgult iratokkal teli bazinagy üveges ajtajú szekrényeket meg az itt-ott feltűnő létrákat plusz a sittet.... mi az nekünk...) tehát ez is csak megerősített abban, hogy a félév - nálunk 12-én kezdődik. Legalábbis nálam...
Ötödévesként istenkirálynőnek érzem magam, hiszen fél lábbal már kinn vagyok...

Eddig úgy tűnik egyetlen kivétellel mindenhová bejutottam, amiről ismét lecsúsztam, az meg olyan kurzus, amire 20 hely van és vagy 90 jelentkező. Egyenlőre nem izgulok, van ezen kívül egy félévem, ha most nem megy, bejutok jövőre és kész, ha meg jövőre sem jutok be - no olyan aztán nincs. Olyan nincs, mert az hülyeség. Bejutok. Ja.
A jó hír: Ma megkaptam a beosztást, hol fogok próbatanítani.
A rosszabb hír: A nyóckerben. Remek.

- Rajzolj a hátamra és megmondom, mi az franciául.
- Hülye vagy. Egy szót sem beszélsz franciául.
- Jó, akkor megmondom görögül.

Tulajdonképpen az sem érdekel, ha visszakeresnek az IP cím alapján és feljelentenek hitelrontásért...
Ha beidéznek, azzal fogok védekezni, hogy csak az emberiséget, a naiv botladozó 17 éveseket és a sznob szülőket szerettem volna felrázni a következő mondatommal:
Könyörgöm, ha jót akartok magatoknak és gyermekeiteknek, NE az ELTE-re gyertek, mert ez egy... egy... egy... szemétdomb, egy hombár, aminél még egy éppen elvetett marokkó csomag is szervezettebb, rendezettebb.

Ad 1: NINCS INDEXEM. ELTŰNT, ELVESZETT, ELNYELTE A FÖLD.
Ad 2: MA SZÓ NÉLKÜL, HOPP, TÖRÖLTEK AZ ETR-BEN KÉT KURZUSRÓL, HOGY MIÉRT AZT CSAK A JÓISTEN, DE INKÁBB A BÉNÁZÓ ETR-ES PROGRAMOZÓK TUDJÁK.
Ötödévesen töröltek. Holnap versenyjelentkezés. Együtt az elsősökkel, másodikosokkal és a többiekkel. És igen, előfordulhat, hogy egy gyorsabb internet kapcsolattal rendelkező kis harmad-, negyedéves járni fog egy órára, amiről én ugye lecsúsztam, mert a gépem nem volt elég gyors.
Röhej.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése