Oldalak

2005. szeptember 21., szerda

Kezdetek 43

Ja, az elmúlt időszak legjobb tévéhíre, hogy holnap... Holnap, HOLNAP:
Igeeeeeeeen, Szomszédok!!!!!!!! Julcsi, Tyúkanyó, Mágenheim, Deziré, Alma, Lenke néni, Taki bá, az erdészek, az anyátlan Feri (akiről később kiderül, hogy mégsem árva, csak a Hacser Józsa az anyja) és a magyar-ének szakos Jutka meg a többiek!!!

És ha még egyszer valaki azt mondjasugalljaérezteti, hogy mézes tejját kéne innom, akkor szólok, hogy egy, a mézre allergiás vagyok; kettő, ha lázam van, a teját is képes lennék kihányni minden további nélkül, úgyhogy nem kockáztathatok. Marad a rakott krumpli kólával.
Neeehem ahakarok holnap suliba mehenni... 12-től 17.15-ig lesz egy likam... Öt óra éhesen, lázasan, esőben... Na neeeeeeeem. 

A hétvégi program még függőben, rájöttem, hogy egy független változót - nevezetesen az esőt - is be kell kalkulálnom és ez bonyítja a dolgot. Kis 2x2-es táblázatban össze fogom hamarosan foglalni, mik a választható opciók. Tervezés éljen.

A magentáról meg nem is beszélve. Mi az, hogy magenta színű gomb? Ilyen szín nincs. Van sárga, kék meg cinóberpiros. Magenta. Ez kitaláció.
Mondjuk engem kb 1 éve világosított fel egy kis rüfke egy fehérneműboltban arról is, hogy a rózsaszín és a pink két külön szín. Mert én 24 éves koromig azt mertem hinni, hogy az ugyanaz... 

Egyébiránt helyzetjelentés rólam:
A gombóc a torkomban nem fonnyadt még el, sőt, nagyobb, mint valaha. Nem vagyok sem ideges, sem feszült, szép az élet trallala, nem idegi alapon van gégedagadásom, hanem nem tudom miért. De eléggé idegesít, mert rágondolok és hányingerem lesz, hogy biztos komoly az ügy, bár a reggeli erőteljes torokfájás ad némi reményt. Lázam nem igazán van, 37 körül stagnál. Nem tudom, mi ez.

Sikeresen Kifestettem a körmöm. Hibajavítófehérre. A bal hüvelykujjam körme ugyan nem tökéletes, de legalább csíkos.
Én nem tudom amúgy más hogy van vele, nekem mindig körömkifestés után kell mennem pisilni, akkor jut eszembe, hogy sürgősen kell valami a táskámból, hogy szeretnék a hajamba túrni...
Talán ezért festem a körmöm max. vasár- és ünnepnapokon. 

Egyik barátnőm kb fél éve költözött új lakásba. Mesélte, hogy megtudta, hogy az alatta lévők elköltöztek, így hát mikor zajt hallott lentről, lement nézelődni... Látott ott pár ismeretlen pasit, nagy virgoncan megkérdezte tőlük, hogy heheee, ti vagytok az új lakók? Erre a pasik rezzenéstelen arccal közölték, hogy neeem, mi a régi bútorszállítók vagyunk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése