Oldalak

2010. július 28., szerda

Ügyeskedő
Illetve ha már kunsztok, tuti, hogy P. már tudatosan pöcögteti a cuccokat maga felett, mert pl a jobb kezét többször használja meg ezt egy anya úgy megérzi... Nagyon kemény, csak nézek, milyen okos már.
Amúgy most meg épp a kezét nézi, istenem, hát hogy felnő ez a zabálnivaló kis kukac.

Új
P.-nek pár hete van egy új típusú sírása, amit általában valami hirtelen hangos zaj vált ki - tüsszentés, ajtóbecsapódás vagy ilyesmi.
Milyen okos már - már meg is tud ijedni...

Étek
Ha az ember babával él, leszokik arról, hogy 5 percnél hosszabb ideig egyen, hogy finnyáskodjon, ha kihűlt a kajája és hogy úgy érezze, "most nem eszem, mert nem vagyok éhes"...

Család
És amúgy még az is volt, hogy szombat este Lidl-be mentünk hármasban, vasárnap este meg IKEA-ba*. Áldás szálljon az autó feltalálójára. (Meg AV-re, aki szombat délelőtt vett egy családi(asabb) autót, mint a Micra... Igen, múlt csütörtök este érkeztünk haza és múlt vasárnap délután már kikocsiztunk a Poolberg Lighthouse-hoz gyakorolni...)
* itt vacsoráztunk is

Széplelkű Kokó
Ja és mostanában jó világ van nálunk bizonyos szempontból, mert bár a hasfájás erősödött (minden étkezés után van 30-45 perc sírka), de P. egész jól elvan magában hosszabb ideig is. Nemrég volt olyan, hogy másfél óráig püfölte a bocit a játszószőnyegén, miközben a napocskára mosolygott. (Utóbbit nem érte el, ezért harc helyett inkább barátkozni próbált. Huncut fickó, remélem nem szokik rá a plátói szerelmekre.)

Gyümik
1: Még a múlt héten vettem 1 euróért valamit, ami plum néven futott, szilvának nézett ki, de őszibarack ízű volt. Mik vannak.
2: Tök poén, hogy itt már a kisgyerekeket próbálják rászoktatni, hogy napi 5x egyenek gyümölcsöt, ezért lehet kapni egy ilyen kis lapocskát, amire naponta rá lehet ragasztani, hogy megvolt-e a megfelelő mennyiségű egészséges kaja. Sirály. Csak tartanánk már végre a hozzátáplálásnál.

Kalandok
Tegnapi sétánk elég eseménydúsra sikerült, ugyanis az ugráló kamaszok mellett észrevettem, hogy hoztak egy óriáskereket az O2 mellé (a Belfast Wheel-ből Dublin Wheel lesz?) illetve beoldalogtam egy Mace nevezetű boltba is, ahol még sosem voltam, de asszem többet nem is leszek, mert egyrészt Centra áron nyomul, másrészt meg a biztonsági őr is egy segg volt, én kerülgettem őt babakocsival és közben úgy sasolt, mintha legalábbis Magyarországon lennénk.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése