Oldalak

2012. február 8., szerda

Dilemma

Amúgy a Clinique elmehet a sunyiba. A decemberben vett 20 euros arclemosójától épp olyan göbök keletkeznek az állcsontomon, mint a 3 euros Niveától. Ráadásul a Nivea legalább jó illatú, a Clinique meg olyan, mintha gépolajban fürdetném a képem.
A terhesség-szoptatás alatti hormonbomba tök jót tett a fejemnek, de mióta minden visszaállt a régi kerékvágásba, borzasztó az arcom, pontosabban az állcsontom, de nem tudom, mit csináljak, mert eddig az összes kipróbált (kb 10 fajta) arclemosó fehérre szárította a búrám, szóval ártott, terhes viszont nem szeretnék még lenni.

4 megjegyzés:

  1. Sokáig én is tehetetlenül vergődtem a rendszertelenül és hirtelen felbukkanó állcsonti göbökkel. Bármit rákenhettem, nem használt. Aztán észrvettem az olajos magvak fogyasztása és a göbök megjelenése közti összefüggést. :S Azóta alig eszem, pedig kilószámra tudnám pusztítani...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a baj, hogy én alig eszem magvakat. :( Valami komplett allergia vizsgálat kéne, az tuti, mert ezek nem pattanások igazán és mindig "ugyanott" jönnek ki... Annyira utálom. :( (Mondjuk a terhesség tényleg jót tett, de már rég volt.)

      Törlés
  2. Az állvonal nőknél petefészek...
    cickafarktea, családtea sok-sok víz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kipróbálom, köszi, bármilyen teát képes vagyok meginni, csak ne nézzek így ki. :)

      Törlés