Oldalak

2012. február 20., hétfő

Hír

Olyan ideges vagyok, borzalom.
Tudom, hogy a "karrierem" szempontjából 3-4 hónap már semmi, de akkor is, kéne az a második gyerek, kellenének a képzések, kellene pénzt keresnem.
És most annyi minden változik. 

10 megjegyzés:

  1. És a feszültség fokozódik :-)
    Mikor lesz publikus a HIR?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hirtelen azt hittem, hogy azt írtam, hogy "kéne EZ a gyerek" és megijedtem, hogy mindenki azt hiszi majd, hogy jön a második... :D Mondjuk az nem 3-4 hónap, az is igaz... :D
      Hááát, publikus a "hír" szerintem áprilisban lesz csak, de addig még sok víz lefolyik a Dunán, addigra realizálom majd, hogy nem is olyan nagy dolog ez. :) Maximum nagy kaland.

      Törlés
  2. Mézes madzag, ha minden igaz, elhagyjuk az országot kicsit. :)

    VálaszTörlés
  3. vmiert ugy erzem: Ausztralia... lehet,azert, mert mar tobb magyar ismerosom ment Dublinbol oda. Haaat, apr.-ban kiderul :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. hát most erre mit mondjak? :D majd teszek fel képet, ha már ott vagyunk...

      Törlés
  4. Akkor lehet valami a levegőben, mert áprilisban mi is ilyet fogunk lépni :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, hová? Merre? Mi - ha végre nem hiszik azt, hogy le akarok telepedni és végre lesz visa-m (a többiek persze már megkapták, én vagyok a gyenge láncszem :() - csak röviden lépünk le, azért Írország marad még egy ideig a lakhelyünk...

      Törlés
  5. Jelentem akkor már tudom is, hogy hova mentek :-) Legalábbis gondolom, hogy tudom. Nekem is ugyanez volt annak idején a problémám, de aztán szerencsére elhitték, hogy visszajövök én is :-)))
    Még néhány hét és a mi célünk is publikus lesz. Addig kitartás...

    VálaszTörlés