Oldalak

2012. augusztus 16., csütörtök

Összevissza

  • A tegnapelőtti "hurrá-meleg-van" poszt után tegnap rádöbbentem, hogy mégsem zökkent ki az idő: tegnap egész nap esett az eső és szó szerint tombolt a szél, de úgy, hogy fák dőltek autókra és sinekre, egész nap szirénázást hallottunk. Délután átmentünk azért Egyik E.-ékhez, jó volt, legalább nem unatkoztunk. 
  • Sütöttem almás muffint és csináltam P.-nek cukkinis-húsos fasirtot, elég kemény lett, de azért ebédnél evett párat. (A recept saját volt, büszke vagyok nagyon.) 
  • Ma délelőtt megint rohadás meleg lett, rámsült a farmer a Fairview parkban, ahol darttal jártunk, majd délutánra, mire szabad programom lett, amit egész héten vártam, megint rákezdett.
  • Szuper ez a környék, de a tömegközlekedés elég gáz csúcsidőben, 5 db tömött busz suhant el a megállónk előtt, pedig integettünk neki bőszen, vagyis pontosan fél órát vártam, hogy jöjjön egy busz, ami fel is vesz, majd újabb fél órán át dugóztunk, igy fél 7-re be is értem a központba. Király.
  • A leárazott gyerekruháknál majdnem agyvérzést kaptam, ugyanis 5 sorból nem a szokásos 4, hanem 5 volt lányruha. 5-ből 5, érted. A rózsaszin cuccok között itt-ott feltűnt egy-egy uniszex szinű darab (zöld), no de flitteres volt. Aztán rájöttem, hogy amúgy is kevés a fiúruha, vagyis ami van, azt teljes áron is elkapkodják, azaz nincs mit kiárusitani. Pf. 
  • Olvastam egy kommentelőt az egyik bezzeganyás cikknél és azóta egyfolytában ez jár a fejemben:

3 megjegyzés:

  1. Na jó, de a csajos holmik meg olyan giccsesek, hogy félelmetes! Én sokszor veszek fiús cuccot Bebének inkább. Akkor a fiús anyukák most máglyára küldenek, h az így is kevés fiú holmit egy kislánynak viszem haza? :-)

    VálaszTörlés
  2. Áh, én csak a gyártókat szidom meg a hülye boltokat, akik nem veszik észre, hogy nem csak lányok vannak a világon... :(

    VálaszTörlés
  3. Vagy csak reálisan gondolkodnak: egy fiús anyára nem lehet minden szart rásózni... S egy fiús apára nem a ruhaosztályon néznek hatalmas, esdeklő babaszemekkel. :-)

    VálaszTörlés