Oldalak

2012. szeptember 17., hétfő

Szokásos

A hétvégénk meglehetősen vegyesre sikerült, tekintve, hogy csütörtökön jártunk a Panda Cafe-ban és ott egy taknyos gyerek teljesen rátapadt P.-re és igy sikeresen meg is fertőzte, aminek köszönhetően szerencsétlen most folyton szipog meg köhög, aludni nem tud normálisan, szóval hurrá, hurrá, persze, vigyünk csak közösségbe náthás gyerekeket, szivjon csak más is nyugodtan.
Szóval ha a tényeket nézzük, szombat délelőtt, mikor még nem volt szörcsögés, jártunk a malahide-i játszótéren. AV vett egy újabb gitárt, ügyesen leszervezte, hogy a játszó parkolójában köttessen meg az üzlet, igy nem kellett plusz utakat bevállalnunk. (Már ha azt nem plusz útnak nézzük, hogy egy közeli játszótér helyett elautóztunk oda.) Délután a Tymon parkban jártunk, játszóztunk, sétáltunk, de ekkor már sejthető volt, hogy itt bizony náthásság esete forog fenn...
Vasárnap délelőtt elautóztunk a magyar boltba, én kiugrottam venni ezt-azt, mig a fiúk a kocsiban szórakoztak, délután pedig elvittük P.-t kabátot venni, mert csütörtökön ugyan hoztam neki egy szép kéket, de mindketten bizonytalanok voltunk, jó lesz-e az neki, úgyhogy úgy döntöttünk, inkább felpróbáltatunk vele egy másikat is, hátha az meggyőzőbb lesz. (Mivel mindjárt megyünk haza és oda már szeretnénk vinni neki téli kabátot, sürgős volt az ügy.) Sajnos megállapitottuk, hogy a kabátok szabása nagyon béna (vagy P. amorf), mert ami széltében jó (mondjuk úgy, hogy nem csak egy szál póló van alatta, hanem egy pulcsi), annak olyan hosszú az ujja, hogy fel kell hajtani és combközép alá ér le... Végül maradtunk a második kabátnál, úgyhogy idén egy csodálatosan szekszi narancssárga kabátban fog villogni a Ded, alig várom, hogy jöjjön a hideg, tényleg nagyon csinos (kivéve, hogy kicsit hosszasan beboritja habtestét a cucc). Kabátvásárlás után beugrottam a Lidl-be és akciósan, 8 euróért vettem egy eső- és szélbiztos nadrágot P.-nek, amiben leülhet a hóba is, állitólag akkor sem fog beázni. No majd meglátjuk. Mindenesetre ezerrel készülünk a télre, már összeirtam, mik kellenek még, de azokat már csak csütörtökön fogom tudni megvenni, egyedül és aztán már hajráááá, repülünk is haza.      

1 megjegyzés: