Oldalak

2012. november 21., szerda

Manapság

Jaj, abszolút leszoktam a blogolásról, mert amikor van némi időm a nyanya segijj - kekszet kérek - villanyt kapcsold fel háromszögén kivül, akkor a Dublin Fox-ot csinálom, ami semmi különös, csak egy összefoglaló oldal, hová is menjen az ember gyerekekkel Dublinban. Van már sok hasonló próbálkozás, de vagy képek nincsenek az oldalon vagy lehetetlen kibogozni, mik is a kifejezetten gyerekbarát helyek, mert túl nagyot akar markolni az oldal, szóval ajánl mindent mindenhol mindenkinek vagy pedig képtelenség megtalálni, x hely hol is van, mert nem irnak cimet (ezen mondjuk nem csodálkozom, borzasztó az ir tájékozódás, iszonyat és kin a köbön, múltkor egy pali bazzeg nem tudta megmondani milyen utcában lakik, csak azt, hogy ennél meg annál a pubnál kell lefordulni balra az M50ről, hihetetlen, komolyan).
Szóval belőttem a céljaimat, január elsején legkésőbb szeretném elinditani ezt az oldalt szőröstől-bőröstől; ha AV megjön végre, választunk babysittert és akkor elmegyek önkénteskedni egy közeli suliba pár órát hetente, hogy szokjam az ir gyereknyelvet (sajnos a gyerekek számomra olyanok még, mint a vizvezetékszerelők: nem értem minden szavukat, mert mig a vizvezetékszerelők kiejtése fujcsa, a gyerekek ugye selypitenek, raccsolnak, lehagynak egy-két szótagot és hasonlók) és februárban legkésőbb elkezdem a szülőcsoportokat. Na.
P. amúgy hétfőn csúful elharapta a száját, tolt egy teherautót és az egyszer csak kicsúszott a keze alól, ő meg lefejelte a padlót, hogy csak úgy csattant. Jó ideig vérzett, akkorára dagadt, mint egy borsó. Most ott tartunk, hogy kivül sebes, belül meg van egy fehér hólyag, ami miatt ma reggel el akartam vinni az orvoshoz, de egy órával azután, hogy foglaltam időpontot tegnap este, felhivott a doki, hogy ugyan irjam már le, hogy néz ki a gyerek szája, majd mikor megtettem, azt mondta, spórol nekem 65 eurót, ne vigyem el ma délelőtt P.-t hozzá, mert teljesen jól gyógyul a seb, ne izguljak. Azért ez komoly, nem? Gyurcsók elbújhat a sunyiba. Javasolta, hogy keressek rá a google-ban az elharapott szájra és a sok csókolózó pár között nézzem meg a kisebb balesetek után lefotózott ajkakat és csodálkozzam rá, hogy a száj bizony igy gyógyul, hogy sárgás-fehéres izé keletkezik rajta. Frankó. Szerintem ez a pali élő gerincműtétre is képes lenne telefonon keresztül, muris.

2 megjegyzés:

  1. A dkin nagyon jót mosolyogtam. A mi provencei dokink volt ilyen "spórolós", de sosem fáztunk rá. S most már legalább én is tudni fogom, h néz ki a gyógyuló, elharapott száj. (Szerintem senki sem ússza meg!)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon kész voltam. :) Az a durva, hogy sosem láttam még az illetőt, mert eddig máshoz jártunk, akit felfüggesztettek (hmmm) és ezt a palit ajánlották helyette az ismerősök... Szóval tök ismeretlenül segitett. Azon is elfilóztam, hogy melyik magyar doki merne bevállalni egy ilyen távdiagnózist... :D

    VálaszTörlés