Oldalak

2012. november 16., péntek

P. szemében a világ

Ha P. nem orvos lesz, akkor szerintem fotózni fog hivatásszerűen, mert már most ügyesen bánik a kamerámmal és ez még csak fokozódni fog gondolom... (Tudom, gáz egy 2 éves kezébe adni egy igazi fényképezőgépet, de egyrészt P. hálistennek nem az a törős-zúzós tipus (lekopogom, de eddig egyetlen játékát sem törte össze, a könyvei olyanok, mintha újak lennének, pedig bizisten sokat forgatja őket, egyszerűen nagyon finom a mozgása (mondom én, hogy orvos lesz, fogorvos vagy sebész, a fotózást meg megtartja hobbinak) másrészt meg nem látom, miért lenne káros, ha "felnőttes" dolgokkal foglalkozik ilyen kicsiként (és itt a felnőttes dolog alatt a fotózást értem konkrétan, kólát nem ihat, pornót nem nézhet, sőt, tévét sem nagyon és a telefonon való kirakózást is erősen redukáltuk, csak az autóban kapja meg a telefonomat például)).
No szóval a következő képeket ő készitette, szerintem tök ügyes:
A csillagot itt direkt tette a dobozra, láttam

 Itt is szándékos volt perspektivaváltás, az előző beállitás távolabbról

Msn Anyuékkal (nem én egyenesitettem ki a képet)...

Önarckép (oké, a keze itt belelógott, de a pofavágás a lényeg)...

5 megjegyzés:

  1. ez beszarás, ha én odaadom Buckának a fényképezőt, maximum a saját ujjával letakart lencséről csinál egy fekete képet.

    mellesleg ő úgy bújócskázik, hogy közben kiabál: ide bújtam, anya, a hálószobábaaa.
    koraérett P. :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is nagyon ügyes. :)

    VálaszTörlés
  3. Köszi. :))) Büszke is magára. :D (Lásd: "Szép lett!" / "Jó lett!")

    Létező, nekünk biztos másmilyen a gépünk, nem lehet belenyúlni. ;) (Az utcsón azért lógott bele a keze, mert az telefonnal készült, abba könnyű belekontárkodni kézzel.)

    VálaszTörlés