Oldalak

2012. december 23., vasárnap

Hüpp

A buszon befelé amúgy tök jó volt, elmerengtem a múlton, hogy már 4 éve voltunk Dániában, hogy milyen vicces volt az advent Koppenhágában, hogy mennyire másképp láttuk még akkor A Nyugatot, mint most, hogy milyen tapasztalatlanok és fiatalkák voltunk, hogy hogy kinyilt a világ, ott és akkor.
Aztán eszembe jutott az első év itt, hogy milyen jó kis társaságunk volt: itt volt a Zoli, a Mártiék, az Anna, a Viktor, a Petiék, a Gáborék és mi. Elsőként Zoli pattant meg Amerikába, mikor ő lelépett, véget értek az esti kártyapartik, mert mindig nála gyűltünk össze, aztán elment a Viktor is, aki mindig kicsit kilógott a sorból, szóval igazán fel sem tűnt, hogy Hongkongba távozott, aztán mentek a Petiék (Franciországba), majd végül idén a Gáborék is, ők hazaköltöztek Pestre... Anna kis kelekótya, folyton késik, ez idegesit, szóval maradtak a Mártiék, akik egyre normálisabbak, náluk voltunk múlt vasárnap...
Az igazat megvallva Zoli és Gábor hiányzik a legjobban, mert velük nagyon egy hullámhosszon voltunk. Zoli olyan igazi vidéki fiú, ha rá gondolok, mindig egy malacszaros gumicsizma jut eszembe, de ezen tuti nem sértődne meg. Nem szégyelli, honnan jött és büszke rá, hová jutott. Őszinte, rendes gyerek, megérdemli. Mikor megtudta, hogy hamarosan jön P., könnyes lett a szeme a meghatottságtól. Akkor még itt volt. Aztán 2010 elején már nem. Gábor meg... Hát ő Gábor. Ő volt AV legjobb barátja itt. Kicsit nagyképű, kicsit felvágós, de a szive mélyén egy bizonytalan kisfiú, amit sosem vallana be. Hirtelen haragú, beszólogatós, igazi "rosszfiú", akire tapadnak a nők. Ő mutatta először, hogy létezik olyan, hogy Zorall és bejött a kórházba meglátogatni, mikor P. megszületett...
Hiányoznak.

6 megjegyzés:

  1. Anyukám mondogatta mindig, amikor épp a haverozós-bandázós időszakomat éltem, és puffogtam, hogy egy családi összejövetel miatt lemaradok egy buliról, hogy figyeljem csak meg, a barátok jönnek-mennek, végül elkopnak, de a család az mindig ott lesz mögöttem.
    Igaza volt.

    VálaszTörlés
  2. Ehhez képest a tesómnak küldtem egy képeslapot karácsonyra, ő semmit. Se egy lap, se egy e-mail, se egy sms, se egy hivás.
    Ennyit a családról (is).

    VálaszTörlés
  3. Idén ismét átestünk egy váltáson és majd beleszakad a szívem! Itt kiközösítettek vagyunk, bezzeg az apti barátnők... Hárman 3 kontinensre kerültünk, de mégis megvan a kapcsolat, hiányozunk egymásnak. És én úúúúgy húznék el innét! De úgy!

    VálaszTörlés
  4. Sajnálom. :( Azt hittem, jó nektek ott messze!

    VálaszTörlés
  5. Óóóóó... :( Meddig éltek ott?

    VálaszTörlés