Oldalak

2012. december 21., péntek

Ja de hogy ez miért is jött elő

Hát azon kivül, hogy mindig téma, jó szar napunk is volt és mélységesen belesüppedtünk az önsajnálatba. (Elsősorban én persze.) A legnagyobb szivás, hogy kiderült, hogy a kocsi valószinűleg menthetetlen. Ma kijött egy ipse megnézni, hányadán állunk (sehányadán) és vagy az immobiliser krepált be végképp vagy a fedélzeti computer vagy mi és ezért nem lehet egy métert sem tenni vele. Olyan igazságtalannak érzem ezt: van egy tökéletesen jól működő autó, jó a motor, az akksi, a váltó, a mit tudom én mi, de tönkremegy benne egy kis szar fémdarab, az agya és 2000 eurót rá kéne költeni, mikor az egész volt annyi... Ráadásul persze mindez karácsonykor derül ki, mielőtt bármilyen vásárlást is intézhettünk volna, szóval remélem tényleg nem jön a világvége, mert fél nap alatt éhen pusztulunk, ugyanis semmi nincs itthon. Persze normális országban nem lenne tragédia a kocsinélküli lét, de itt meghalunk autó nélkül az előzőekben kifejtett fos tömegközlekedés miatt és amiatt, mert az elérhető árú boltok (Lidl, Dunnes) tök messze vannak tőlünk, hát onnan hogy az istenben hordjuk haza a nagybevásárlást gyalog?! Egyszóval remekül állunk a karácsonnyal, kocsi nincs, kajának való nincs, ajándékot tegnap ugyan vettem 1-2-t, de azok kis semmiségek igazán. Ja és természetesen tök kosz is van, mert P. mellett nem lehet takaritani*, mert mindig segiteni akar, de abból csak még nagyobb kosz és rendetlenség lesz, őt viszont nem tudom kipaterolni a házból, mert Itt Lakik és senkire nem lehet rábizni egy fél órára sem, mert egyedül vagyok, mint az ujjam, az utánfutóm hozzám van nőve, AV ha nem dolgozik, akkor valami extra fost csinál, itt egy jótékonysági koncert, ott a huszadik céges vacsora / vetélkedő / tököm tudja, mi, én meg minden este úgy fekszem le, hogy na, ma sem haladtunk semmit természetesen.
Komolyan mondom, gyáva vagyok és gyenge, de tisztára sajnálom, hogy ma sem lett világvége, mert ez az évek óta tartó egyhelyben topogás totálisan kikészit.

* nem, éjszaka sem lehet, mert az ember nem áll neki 10kor porszivózni, főleg úgy nem, hogy a gyereke úgy alszik, mint az űzött vad és minden szarra felébred

2 megjegyzés:

  1. Sok szempontból most nyújtom a kacsómat, hogy fogjunk kezet...

    VálaszTörlés
  2. Nem vezetek, úgyhogy rám csak a második fele "vonatkozik", de az nagyon... Idejét sem tudom, mikor porszívóztam utoljára, mert nem tudtam... Ma végre sikerült, mert délután Gergő elaludt a kocsiban hazafelé, és Péter vele maradt őrizni (ha nem muszáj, ilyenkor nem ébresztjük).

    VálaszTörlés