Oldalak

2012. december 9., vasárnap

Update és ilyesmik

  • A szerdai vendégeink jövő szerdán utaznak haza. Végleg. Nincs munka, nincs pénz, szevasz, irány Magyarország. Persze otthon már felmondtak, szóval elég nagy szarban vannak. A lány húga nem ad kölcsön, mert szerinte "a fickó szemében gonoszság ül"... Azért ez kemény. Mondtam, hogy valami nem oké az ipsével, én is érzem, de bazzeg tök rossz lehet úgy élni, hogy az emberek rád néznek és ellenszenvesnek tartanak... Pedig semmit sem tudnak rólad... Kicsit szégyellem is magam, hogy bennem is van / volt valami visszás érzés vele kapcsolatban, újra és újra átgondolom, nem mondtam-e, tettem-e olyat, mikor itt voltak, ami miatt azt hihetné, hogy nem volt szimpatikus... Komolyan, nagyon megérintett a történetük, sajnálom, hogy elmennek, rájuk gondolok és valami ködös rosszérzésem lesz...  
  • Még mindig nem tudják, ki halt meg csütörtökön, a rendőrség ezerrel kutatja, kinek hiányzik... Khm. 
  • A napokban lesz 4 éve, hogy itt élünk. 
  • Van még olyan cég a világon, ahol négy darab karácsonyi bulit tartanak a dolgozóknak plusz a családi karácsony? Őrület, nem hiszem el, hogy jövő héten megint lesz egy és azután is. És természetesen mikor? Csütörtökön, az ÉN napomon. Mikor kivételesen fél 9-ig vannak nyitva a boltok és nem hal meg a város este 6-7 között. Komolyan, szét tudnék durranni. (Bosszúból azt találtam ki, hogy kedden és pénteken este elmegyek kávézni a Starbucks-ba, az egyetlen nyitva lévő kávézóba a közelbe; szerdán pedig moziba megyek. Akurvaéletbemár. (Szivem szerint vásárolni mennék, de ugye azt csak csütörtökön lehet illetve úszni vagy pilatesre, de az meg csak hétfőn van. Más pedig nincs.)   
  • Van most ez a botrány ugye, hogy egy nővér öngyilkos lett a telefonbetyárok miatt és én csak nézek, hogy mi van? A jónép már a rádiósok halálát kivánja körülbelül, holott szerintem aki ilyen dolog miatt képes itthagyni két gyereket árván, az előbb-utóbb egyébként is megölte volna magát más okokra hivatkozva.
  • Lehet, hogy ez szentségtörés, de nagyon nem birom Halász Judit hangját / stilusát. 
  • Egy ismerősünk mesélte, hogy mikor az apja rosszul lett itt (látogatóban volt, magyarként), kihivták a mentőket - és az ajtó előtt egy tűzoltó ruhás fickó állt... Kemény.
  • Újabb magyar ismerősünk terhes - természetesen megint ikrekkel. Lassan ritkább az olyan család, ahol nincs iker, mint ahol van, hihetetlen. Nem tudom, hogy van ez, de a maroknyi magyar családból, akiket ismerek itt személyesen van neten keresztül (van vagy 15), 5-ben ikrek élnek. Döbbenet.    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése