Oldalak

2013. február 19., kedd

Medley

Csak olyan érdekességként már ezer éve le akartam irni, hogy a How old are you? kérdés az ireknél szinte értelmezhetetlen, mindenki, kivétel nélkül a What age are you?-t használja, ami számomra nagyon furcsa.

És bár nem kötődik ehhez szorosan, de nem akarok még egy posztot irni, úgyhogy idebiggyesztem: olybá tűnik, hogy AV hétfő estéi felszabadulnak, igy mehetek hétfőnként 7-től 8-ig aqua aerobics-re, hurrá. (Nagyon megvastagodtam sajnos, főleg a combom tragikus, hiába, öregszem.)

Az pedig végképp nem illik ide, de szeretném lejegyezni, hogy mióta otthon voltunk, P. nem hajlandó youtube-ot nézni, ergo a napi 2x20 perces pihenőm sincs már meg. Szipp.

Ja, és hogy keretes legyen a történet, nem tudom miért, de P. néhány kérdést valami roppantul idegen hangsúllyal tesz fel. AV szerint az angol intonációt használja, de elképzelésem sincs, honnan veheti, mert TV-t szó szerint soha nem nézünk, mióta itt lakunk, a youtube-os videókban pedig nem voltak kérdések... Ennyit tenne az utca zaja? (Megpróbálom majd felvenni videóra... A miért kérdések tökéletesek, de ha olyasmit kérdez pl, hogy "Elővehetem a könyvet?" akkor az valami nagyon furcsán jön ki a szájából*.)

* Ez már másnak is feltűnt, szóval valós a dolog, nem illúzió.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése