Oldalak

2013. március 4., hétfő

Hétvégés

Csak röviden, mert most nem akarom ezzel vesztegetni az időmet, de hajt a szokás.
Szombaton délelőtt egy új játszót próbáltunk ki, elmentünk ugyanis az Ellenfield Parkba. A játszó nem volt egy nagy szám, de P. élvezte, mert vittük a kismotorját is és most úgy van vele, hogy mindenütt jó, de a legjobb, ha ott a motor is. Délután a Kukacos játszótérre mentünk, ami dugig volt, de sebaj, örültünk, mert ez csak azt jelenthette, hogy itt a tavasz. Mivel 5 körül végeztünk, még világos volt, úgyhogy kigurultunk a Poolbeghez is, mert már rég jártunk arra együtt.
Vasárnap délelőtt Marlay Park, úgy tűnik, ez már ilyen default hétvégi programunk nekünk, majd délután Phoenix Park, hogy P. kimotorozhassa magát a dimbes-dombos ösvénykéken. Hazafelé beugrottunk a magyar boltba is Apentáért meg párizsiért (haha, de tényleg) és hogy hogy nem, hazajött két nápolyi és egy kis kerek füstölt Karaván sajt is.
A hétvégén sütöttem is, almás muffint, de mivel tettem bele egy kevés teljes kiőrlésű lisztet (sosem tanulok, sose), igy elég fűrészporos lett. Vasárnap P. alvása alatt moziztunk, a Szerelem a kolera idején-t fejeztük be és nagy hatással lehetett ránk, mert elég sokat beszélgettünk róla, ami azért nagy szám, mert a filmek nem igazán tartoznak a kedvenc beszélgető témáink közé.
Szevasz tavasz, ennyi volt, vége, kész.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése