Oldalak

2013. március 24., vasárnap

Második terités

Azaz a vasárnap. A napunk fél 6-kor kezdődött, mikor P. átjött és felébresztett, én meg rádöbbentem, hogy megjött. Kimentem pisilni, de visszamenni már alig birtam, pont olyan rosszullét tört rám, mint még 22-23 éves koromban, rettentőre szédültem, nem láttam semmit, csak pöttyöket, borzasztó hányingerem lett és mig kifelé menet még fáztam, visszafelé totálisan leizzadtam és úgy éreztem, menten agyvérzést kapok. Nagyon szar érzés, senki se próbálja ki, 10 éve még rendszeresen volt ilyesmiben részem, aztán fokozatosan elmúlt, már el is felejtettem, milyen, erre tessék, 2013-ban újra ezt kell megélnem... Lépésről-lépésre tértem vissza az ágyhoz, a wc és a háló közti 10 métert nagyjából 5 perc alatt tettem meg, mert minden egy centis mozdulattól újra és újra rosszabbul lettem, úgyhogy vagy tizszer megálltam és leültem a földre. Miután végre visszabújtam az ágyba, már minden jó volt, simán visszaaludtam, P. keltett, úgy, hogy fél centire az arcomtól megkérdezte, hogy szeretsz te?
Délelőtt vásároltunk, Cornelscourt-ba mentünk a Dunnesba, majd P. ezer év után fél 3-kor végre elbóbiskolt. Negyed 4-kor kelt és elmentünk a Tallaght Adventure World-be. Mig mi játszóztunk, AV elautózott a Square-be, mert jobbnak láttam távol tartani a játszóház zajától. (A zajban totálisan megbolondul, nem birja a nagy hangerőt, kissé autista ebből a szempontból, totál bezizzen, sok neki az inger vagy nem tudom.) Némi csúszdázás után P.-vel meguzsonnáztunk: muffint ettünk teával és megint úgy éreztem magam, mint múltkor: jó nekünk. Ezután ugyan volt egy kis baleset (hátrapillogott a csúszdán lefelé menet, elvesztette az egyensúlyát és fejjel lefelé csúszott tovább, először háton, majd hasra pördülve, mig csúcspontként lefejelte a csúszda szélét), de egy kis sirás után megbékélt és hazafelé a kocsiban már lelkesen világositotta fel az apját, ha az nem tudná, hogy a cúszdán nem szabad hátrafordulni, mert szajnosz beütöd a szájacskádat. (A testrészeket mindig becézgeti, őrület, pedig én nem szoktam.) Itthon szokásosan telt az este, most fél 11 van és még nyökög, nem bir aludni.

5 megjegyzés:

  1. " P. keltett, úgy, hogy fél centire az arcomtól megkérdezte, hogy szeretsz te?"

    ezen nagyon röhögtem, ez iszonyú cuki. persze tudom, hogy nem feltétlen álmodból ébredve:)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, miért kérdezi meg folyton, de most nagyon ráállt, baromi vicces. A másik az "akkor is szeretsz, ha rosszalkodom"? :D Szegény, remélem nem hiszi, hogy van, amikor nem szeretem.

    VálaszTörlés
  3. ez nagyon cuki:) - szegények, biztos sok ilyen félelmük is van, nehéz lehet kisgyereknek lenni.

    VálaszTörlés
  4. Most áttértünk arra, hogy "mondok valamit. ha elmegy apa dógozni, megnézzük az i-dő-já-rást. :D".

    VálaszTörlés