Oldalak

2013. április 11., csütörtök

És legyen attól rendben minden, hogy esik az eső...

Napjaink unalmas egyformaságba fulladnak mostanság. P. zizisége elmúlt (koppkopp), visszatért a normál énje, ha valami nem tetszik neki, akkor nem adja elő a hattyú halálát orditozva és visongva, hanem egyszerűen megint "csak" megsértődik (ez különösen a kocsiban roppant aranyos: szó nélkül, összeszoritott szájjal, csukott szemmel, kissé felhúzott orral - oldalra néz), sokkal jobb ez igy, én mondom. Mivel vasárnap óta esik az eső, nem jártunk játszótéren azóta, hétfőn voltunk a Pandában, tegnap meg a Mount Merrion toddler group-ban, egyébként pedig kedd délelőtt a Dundrum shopping centre-t vettük be, ma meg a Nutgrove shopping centre-t. Kedden P. kapott egy farmer rövidnadrágot*, két pólót, három trikót, egy hosszú ujjas macifelsőt meg egy Mickey-s hátitáskát, ma pedig visszavittük a két pólót, de vettünk még neki egy napszemcsit (Thomas-os, nagyon menő), egy úszógatyát és egy gumis derekú nadrágot. Az úszógatya persze kicsi lett, vihetjük vissza, hurrá.
Ami a hét gasztronómiáját illeti, tegnap főztem egy tök jó spenótos-csirkemelles-tejszines tésztát, kedd este meg sütöttem pizzát. (Ja, mig készült a pizza, AV és P. elmotoroztak a Herbert parkba, nem tudom, mikor volt utoljára ilyen, szerintem vagy 1,5 éve.)

* Ciki, nem ciki, 18-24 hós nadrágról van szó, igy egy hónapra a 3. szülinaptól ez kissé visszás, de egyszerűen a 2-3 évesekre való gatyók dereka olyan óriási, hogy hajol egyet és kinn a malacpersely. Ezt ellensúlyozandó, az atléta trikók cimkéin az áll, hogy 5-6 évesekre valók. Bénák.

6 megjegyzés:

  1. Nem? Mi ezzel a cuccal "gombócot főzünk". :)

    VálaszTörlés
  2. Feltöltöttem két videót. ;) Mi az a gombócfőzés?

    VálaszTörlés
  3. Ezt a szivárványos cuccot a "Kiugrott a gombóc a fazékból..." kezdetű örökzöldre szoktuk rángatni. Azt hittem, ott készült a kép. :)

    VálaszTörlés
  4. Ja neeem, ez nem a Kerekitő, ez a toddler group vége, van 1 óra szabad játék és aztán 15-20 perc ének.

    VálaszTörlés