Oldalak

2013. július 11., csütörtök

Egyébként rájöttünk, hogy kiccsaládunkban úgy tűnik két Bak lesz két Bika mellett. Vicces.

8 megjegyzés:

  1. ez a két fiú amúgy tök jó, gratulálok! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folyamatosan jutnak eszembe a pozitivumok és a negativumok: most pl az, hogy ha fiú, nem kell azon aggódnom, hogy csúnya lesz és majd nem talál párt, mert a fiúknál ez másodlagos. :D

      Törlés
  2. nálunk két Nyilas mellett van két Mérleg:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nálatok nem ér. :D Mondjuk az vicces, hogy mindketten azonosak vagytok, mert feltételezem nem az a megoszlás, hogy az egyik gyerek Nyilas, a másik Mérleg. :)

      Törlés
    2. jajmár, tudtam, hogy azt fogod mondani, hogy így könnyű:)
      vicces lenne, ha az egyik októberben, a másik decemberben született volna, volt már ilyen csoda, nem? vagy csak a kórházas sorozatokban?

      Törlés
    3. Olvastam ilyet én is, igen, mondjuk már nem emlékszem pontosan. Nem úgy volt, hogy egyszerre születtek, de más volt a koruk, mert máskor volt a megtermékenyülés?
      Amúgy ha horoszkóp határon születtek volna, egyik éjfél előtt, másik éjfél után, akkor elvileg lehetséges lett volna, hogy nem ugyanaz a horoszkópjuk, nem? :D

      Törlés
    4. jaja, simán, horoszkóp határon, úgyis van köztük negyven perc különbség, szóval az aszcendensük más:D (nagyon jól értesült vagyok ám)

      nekem valami olyan rémlik, hogy más apától különböző időben, de ez annyira kórházi sorozatos, hogy gyanús, hogy ilyen azért tényleg nincs. meg egyáltalán, ha elfolyik a magzatvíz, akkor hogy maradhatna bent valaki?

      Törlés
    5. 40 perc más aszcendenst jelent? Wow.

      Hát igen, ez tényleg felettébb gyanús, nem hiszem, hogy van orvos, aki benn hagy egy gyereket, ha egy már kijött. :D Bár kórházsorozatnak is erős, azok ilyen valós sztorik, nem? :)

      Törlés