Oldalak

2013. július 5., péntek

Voltam ma orvosnál, a 16.40-es időpontomhoz képest 6 körül jutottam be, de igy jártam, örültem, hogy P. nincs ott (többen vártak gyerekkel, kisebbekkel, ami azért volt fura, mert ott voltak az apukák is, akik ezzel az erővel otthon / játszón is szórakoztathatták volna a "nagytesókat", no de ebbe nem akarok beleszólni, nem az én ügyem, csak kicsúszott, na), no szóval a hematóma eltűnt, felszivódott, viszont továbbra is mélyen tapad a méhlepény, ami annyit tesz, hogy rálóg a méhszájra, igy kimélő életmódot kéne folytatnom (hmmm), semmi cipelés, lusta szex, ilyesmik, hát szuper. Állitólag az idő múlásával és a méh nyúlásával feljebb kerülhet a cucc, de kicsit befostam, mert ha mégsem változik a pozició, akkor az komoly veszélyt jelenthet és bakker, mi lesz, ha ez a komoly veszély mondjuk Irországban ér utol? Jáj.
A kis Alien amúgy nagyon durván mozgékony volt, én nem is hittem volna, hogy egy ilyen kis lény ennyit képes mozogni, ide forgott, oda pörgött, egy pillanatra nem állt le, látom a szomorú jövőm, nem lesz ez a kölyök sem nyugodtabb, mint P., fogadjunk. Egyébként a neme még nem látszott persze, de most kicsit fiúnak láttam, alig várom, hogy tudjuk, mi lesz. Apuék nyomatják a lányt ezerrel, hogy meglegyen az equilibrium, de az igazat megvallva, én cseppet sem bánnám, ha fiú lenne, mert egyrészt fiúnevünk már van, másrészt meg milyen vagány már két fiús anyának lenni, most nem? A mérete amúgy tekintélyes, 57 mm az ülőmagassága, az alapból számolt dátumot igy most az uh adatai szerint előrébb hoztuk január 16-ra, meglesz ez a 33 évesen szülés, én mondom. (12 hetes 1 napos a mérete most, ami vicces, mert eszerint akkor most már a második trimesztert taposom? Vagy hogy is van ez?)
A vizsgálat előtt amúgy plázáztam, vettem egy kismamanadrágot meg egy kék blúzt és megállapitottam, hogy mióta utoljára itthon ruhát nézegettem, jelentősen lejjebb mentek az árak, hurrá. (A C&A-ben és a H&M-ben vettem ezt a két dolgot, úgy rémlett, ezek azért drágább boltok.)

6 megjegyzés:

  1. De megijedtem a cím olvastán...és de jó, hogy eltűnt a hematóma!
    A lepény tényleg kúszhat még feljebb, drukkolok nagyon!
    Már el is felejtettem, milyen izgalmas találgatni, hogy fiú? lány? Mi legyen a neve? :-))
    Te hogy érzed magad? Nem csak fizikailag, hanem úgy általában?

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, miért, mostanság mindig cimet kell irni a bejegyzésekhez. Eddig nem kellett. Alig jut eszembe valami, bosszantó.
    Igen, ez a fiú - lány kérdés nagyon izgis, kifúrja az oldalamat, mi lesz... Utána meg az is izgalmas, ahogy rákészülsz arra a bizonyos nemre, én pl most el sem tudom képzelni, hogy lányom is lehetne, bár néha viccesen elképzelem, hogy milyen lehet csatokkal bibelődni meg szoknyácskákat vásárolni. :) (Illetve az is jó lehet, hogy nem kapsz frászt a boltokban, hogy csak 2 sor fiúruha van, 20 lánysorral szemben...)
    Amúgy jól vagyok, köszi, az émelygés talán enyhébb és alig várom, hogy kiderüljön, hogy birunk két gyerekkel. :D (Meg most itthon vagyunk, ez más, hárman vagyunk egy gyerekre, anyuék folyton Petivel vannak, én csak nyaralok... :) Szerdától lesz vége a jó világnak.)

    VálaszTörlés
  3. Eh, a lányruhák/cipők/szandálok meg mind rózsaszínek (én már lassan sportot űzök abból, hogy találjak olyat, ami NEM rózsaszín :-) ). Csatokkal meg még nincs gond, mivel nemigen használjuk őket (Léda kb. két percig tűri meg a hajában, utána kiveszi.)

    P-nek elmondtátok már? Vagy észrevette, hogy "más" vagy?

    VálaszTörlés
  4. Mondjuk nekem sem tetszenek a rózsaszin / lila ruhák, el is határoztam, hogy ha csak lehet csak piros / fehér / zöld / sárga / barna cuccokat fog kapni, ha lány lesz. Ma láttunk egy barnás-zöldes szettben lévő kislányt, nagyon csinos volt, kifejezetten tetszett, én is ilyesmire szeretnék törekedni, üditően nézett ki nagyon. :)

    Egyelőre még nem mondtunk neki semmit, de nem is nagyon vette észre a dolgot... Szerintem ha visszamegyünk, majd akkor kezdjük el olvasgatni a könyveinket (vettem 3at) meg akkor mesélek, HA szeretné. Közben rájöttem, hogy az ovit is vhogy be kéne vezetni nála, mert szeptembertől 3 délelőttre mindenképp szeretnénk vhová beiratni, még ha novemberben haza is jövünk pár hónapra...

    VálaszTörlés
  5. Találtatok olyan könyvet, ahol a kisfiú várja a kistesót?

    VálaszTörlés
  6. Neeeeem, nincs olyan szerintem. :)

    VálaszTörlés