Oldalak

2013. július 17., szerda

Tegnap délelőtt egyébként a Pandában jártunk, de előtte még vagy 20 percig keringtünk, hogy tudjak felvenni pénzt, mert kártyával persze nem lehet fizetni. A vicc, hogy amint beléptünk, P. beült egy kis lábbal hajtós Frédi-Béni kocsiba és közölte, hogy tesz egy kört és mehetünk is haza. Végül persze nem hallgattam rá, igy negyed 1-ig ott rontottuk a levegőt, ő végig Frédi-Bénizett, én meg ültem és néztem. 11 körül ettünk egy scone-t is, hogy teljen az idő (P. hátulról kezdte, hogy kér enni, odament ugyanis egy etetőszékhez és kérte, hogy tegyem bele, mert kiváncsi, "jó minőségű-e", majd mikor már benne ült, szólt, hogy "no akkor kérek scone-t".) Mikor hazaértünk, hivott AV, hogy jön majd egy fickó és hoz egy új mikrót az igen zajos meglévő helyett, igy is lett, 1-kor jött egy bácsi és a 30 literes, ezüst, digitális kijelzős ámbár kissé valóban hangos példány helyett hozott egy mikró mikrót, amibe a lapostányérunk épp csak befér, P. cumisüvege viszont már nem és amin van két gomb és slussz. Jó kis csere volt, én mondom. Délután nem csináltunk semmit, pontosabban de, áfonyás-banános muffint illetve pakoltam, de menni nem mentünk sehová.
Pár kép:
Áfonyás-banános muffin (legközelebb kevesebb áfonya is elég bele, túl anyagtalan)
Ez P2 első személyes tulajdona, még Amerikából, 1,5 dollárért a hülyének is megérte
       Ezt pedig még hétfő este ragasztgattuk, kivágtam a sikidomokat előre, majd kértem P.-t, hogy készitsen belőlük egy mozdonyt (szóban utasitottam, mit hová tegyen) A bal alsó saját kreálmány, a sárgát ő vágta ki és ragasztotta fel, a többi elemet pedig én vágtam ki főzés közben (percenként odaszaladgált hozzám, hogy most egy square-t vágjál, most egy triangle-t stb stb) és teljesen magától az első képet lemásolva megalkotta a saját kis mozdonyát. Szerintem zseniális. 

7 megjegyzés:

  1. Je, ilyen kanalat pint tegnap lattam en is a walmartban :)) szegyen, de Aron max ugy vesz magahoz gyumolcsot, ha ilyen tasakosat nyomok a kezebe, pedig nehany hete kapott eloszor, addig sosem..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én Safeway-ben vettem, nem tudom, használjuk-e majd, simán ki lehet szivni a zacsiból is illetve mikor kicsi volt, simán egy kiskanálra nyomtam, de megtetszett. :D Ó, Amerikában olyan szuper a választék, spenótos-cukkinis-almás / borsós-körtés-kukoricás stb, tök vad kombók vannak, itt sajna csak a gyümi-gyümivel divik vagy a zöldség-hússal (fúúúj), naponta 1-2-őt P. is bevág, ez a legegyszerűbb módja a gyümölcsbevitelnek. :)

      Törlés
  2. Eddig Aron is csak gyumit kapott, meg joghurtosat, de javasoltak a zoldseg-gyumit, h hatha igy rakap az izere :)
    Hat nem tudom, tegnap lazan kidobta a kukaba feluton :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Nálunk bejöttek a gyümölcs-zöldség keverékek, de csak ilyen formában, egyébként zöldségre rá sem néz. (Csak borsó + kukorica, más nem.)

      Törlés
  3. A muffinok naggggyon guszták!
    Ilyet nekem is kéne szereznem - kanalat - mert R. nem hajlandó kiszívni a zacsiból a kompótot, pedig imádja...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amerikai találmány, hátha arra is van, itt én még nem láttam, jó, hogy hoztam. :D

      Törlés