Oldalak

2013. július 16., kedd

  • Tyű, ma megint olyan gettó környéken jártunk játszótéren, hogy borzongtam. Először a Cherry Orchard Park nevezetű poklot jártuk meg (két szülő elfoglalta a két hintát, P. hiába mórikálta magát előttük, eszükbe sem jutott volna felállni illetve kamaszok dohányoztak) majd a Bluebell Park-ba gurultunk át, ahol meg egy fiú- és egy lánybanda vitatkozott és évődött meglehetősen kemény hangnemben nem birván fékezni egymás iránt érzett szexuális vonzódásukat. Mikor hazaértünk, hivtam AV-t, hogy nincs kenyér, de mivel nem vette fel, mit sem sejtve hazaért üres kézzel, úgyhogy lódulhattunk neki újra a világnak, hogy legyen mit ennünk. A hozott kenyér és bagett ellenére sütött még egy adag palit vacsorára, úgyhogy a tegnapihoz hasonlóan zártuk a napot: Shaun, the Sheep-et nézve és palit majszolva. Hát igy.
  • Néha eszembe jut, hogy napközben mindig elfelejtem lefotózni a hasam, de azzal vigasztalom magam, hogy ez csak azért van, mert 1) nem nőtt semmit 2) képtelen vagyok megjegyezni, mikor van a hétforduló, szerdán vagy csütörtökön. (A számitott időpont szerint szerdán van, de az ultrahangok szerint plusz egy hetes, azaz csütörtökön. Eszerint holnapután leszek 14 hetes. Vagy holnap.)
Szóval 10-12-14, mondam, hogy nem változott:
  • Időpontom egyébként még mindig nincsen az Első Vizsgálatra, kezdek kicsit ideges lenni, mivel bár ugyanazt a számot kell hivni, mint amit vészhelyzet esetén, nem veszik fel a telefont egész nap. (Amúgy tegnap is hivtam már őket, de szintén nem vették fel, hagytam üzenetet, hogy hivjanak vissza, de semmi.) Bassza meg és ha valóban baj lenne, akkor mi lenne? Nagyon rossz kedvem lett és visszavágyom... őőőőő... Sydney-be. 

2 megjegyzés:

  1. Nekem annak idejen a gp kerte az idopontot a korhaztol, automatikusan jott a behivo level... Olyat is hallottam, akit a 18, heten neztek meg

    VálaszTörlés
  2. Nekem P.-vel is februárra (!) adtak első időpontot, pedig májusra volt kiirva, vagyis a 6. hónapban látott volna először orvos, ha hiszünk nekik... Nála még nekem is a gp kért időpontot, most csak annyit mondott a nő, hogy hivjam ezt meg ezt a számot és kérjek magamnak. :D
    18. hét???? Mázlista.

    VálaszTörlés