Oldalak

2013. szeptember 27., péntek

Gyors szokásos

Szerdán végül AV csak 6-ig dolgozott (nem ment el az utolsó meetingre, ami 7-ig tartott volna, mert be volt rágva a főnökére - nagy bosszú hehe), úgyhogy nem vásároltunk végül a farmerszoknya átvétele után, simán csak hazajöttünk. (A szoknya vásárlás amúgy vicces volt: 4.45-öt beszéltünk meg, P.-t 4-kor keltettem, elrohantunk AV-hoz a dobozokért (vett még egy gitárt, őrület), majd félkor elindultam a találkozóra. Tök jól odaértem volna 45-re, mikor beugrott, hogy basszus csak 50 euróm van, bizti nem fog tudni visszaadni a csaj... Irtam sms-t, hogy mizu, válaszolt is, hogy óó, kár, mert neki nincs készpénze egy deka sem, mire menet közben beütöttem a GPS-be, hogy hol a legközelebbi bolt és odacsalinkáztam. Természetesen parkolóhely se közel, se távol nem volt, igy beálltam egy loading felirathoz és miközben sűrűn imádkoztam, hogy ne vigyék el a kocsit (egy villamospálya mentén volt persze az a hülye bolt), elrohantam venni valami apróságot, hogy felváltsam a pénzt, majd visszaturbóztam a kocsihoz, amit nem vittek el szerencsére 5 perc alatt... 5-re odaértem a találkozóra, átvettem a szoknyát és elégedetten hajtottam haza a zsákmánnyal, amiért megküzdöttem bizony.)
Tegnap szabad estém volt, sajnos végigrohantam az egészet újra, pedig azt terveztem, hogy kicsit nézelődöm, majd beülök enni egy sütit valahol, de persze nem igy lett, végigjártam a boltokat bordó harisnyáért (volt, de már visszavittem), fürdőruháért (nem volt), fekete kardigánért (volt) és a Debenhamsban találtam egy leárazott szürke felsőt is, majd mire kettőt pislogtam, negyed 9 lett és indulhattam haza...
A ma délelőtt dettó a vásárlás jegyében telt, Brúnó anyukájával elmentünk a Dundrumba, visszavittem a H&M-be a kék kisinget, kicseréltem nagyobbra, vettem Microlax-et (igen, még mindig téma a kaka, sőt, most az igazán), vásároltunk a Tescoban és vettem P-nek két szürke harisnyát (kicsi lett csessze meg) meg P2-nek három hosszú ujjas bodyt. 1-kor elhoztam P.-t az oviból, ebéd, fekvés, majd este hármasban elmentünk még a Herbert Parkba bringázni. Most épp a holnapi pizzához való dolgokat készitem elő és zellerkrémlevest főzök.      
Kivagyok! És 64 kg...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése