Oldalak

2013. szeptember 26., csütörtök

Shopaholic

Most esik le, miért is hordtam én mindig bikinit és nem egyrészes fürdőruhát: hát a legtöbb egyrészes olyan, mint a régi tornadresszek, amiket már 8 évesen is rühelltem, akkoriban még azért, mert mindenhol egyenletesen tapadtak, mostanság meg azért, mert úgy látom, hogy a melleket nem tartja semmi, csak lenyomja az az undoritó szteccsanyag. Jézus. Szerintem aki képes non-wired kismama fürdőruhát* tervezni, az sosem volt terhes az életben, hát ilyet... 

* Röhejesnek tartom, hogy a sima fürdőruhától a kismama fürdőruhát az különbözteti meg, hogy az utóbbinál a mell alatt van egy szines csik. Ja és persze nagyjából kétszer annyiba kerül.

Ma egyébként roppant hatékony voltam eddig: P.-t fél 10-re elvittem oviba, majd elszaladtam a Lidl-be vásárolni, többek között vettem neki még egy kordgatyát és P2-nek egy butykost (haha), onnan hazafelé benéztem a Dunnes-be Stillorgannál, van-e fürdőruhájuk, majd itthon főztem magamnak krumplis-babos-virslis valamit, P.-nek meg borsós-virsilis-tésztát illetve holnapra némi paprikás krumplit, megmostam a hajam és fél 1-kor elindultam P.-ért. A dugó miatt épp odaértem 1-re, nevetve jött ki a lelkem, örült, hogy ott vagyok, tök boldog vagyok, hogy már két napot megúsztunk sirás és tiltakozás nélkül. Fél 2-re értünk haza, azóta kismama téli kabátokat nézegetek és tervezgetem, hová is menjek ma vagy holnap este az Apa-Fiú napon. (Elmarad a röpi állitólag, ma is szabad lehetek, ha akarok holnap helyett, ami azért jó, mert ma 9-ig nyitva vannak az üzletek, holnap meg 7-kor zárnak.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése