Oldalak

2013. október 21., hétfő

Döntés

Ezt a böhit vesszük meg holnap, ha az autószerelő rábólint, hogy okés. Kicsit aggódom a méretétől, a szagot egy iraki (iráni?) fickó állitólag kiszedi 150 euróért, ő a Legjobb a szakmában, Bono is hozzá jár állitólag haha.
Délután amúgy P. rosszkedvűen kelt és azt állitotta, hogy ha csinálok neki mézeskalácsot, elmúlik a rosszkedve. Úgyhogy csináltam. (Pontosabban nem mézeskalácsot, ilyet, de mindegy, hasonló.) Nem vagyok normális. Mondjuk most eszi ezerrel, de egész délután azzal tököltem. Most pedig nekiállok P.-nek ovit keresni otthon. Brrr.  

3 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ám a nagy autó! Én is rettegtem tőle, de mikor hajtogatás nélkül befér a babakocsi, meg még egy fél vándorcirkusz, akkor... soha többet nem akarok pici kocsit! :-)

    VálaszTörlés
  2. :)) Nem tudom, mikor merek beleülni. :)
    Kis autóval sem tudok parkolni... Meg Amerikában nagy kocsit vezettem, de ott az utak is szélesek voltak, itt meg... Pfff...

    VálaszTörlés
  3. Én sem vagyok egy parkolóművész és hetekig nem mertem vezetni a Galaxy-t, de végül a szükség nagy úr volt. :-)
    Most Zember pedzegette a kombit és én mondtam, h egy lóizét, azt! (Octavia kombiba zúgott bele ő is.) Majd, ha ő vásárol, meg furikázza vele a gyereket/gyerekeket, akkor dönthet ő a kocsi kérdésben. :-D

    VálaszTörlés