Oldalak

2014. január 20., hétfő

Csak Béb kedvéért

Szerintem elég undi, már nem ilyen, mert a plombákat kiszedték. Kis mosolygós hasam...

16 megjegyzés:

  1. Ja a kerete azért olyan ronda, mert nem birja a bőröm a leukoplasztot.

    VálaszTörlés
  2. Ha nem írod ide, hogy a hasad nem is tudom minek néztem volna, de nem császársebnek.
    Nah, az ide tervezett tetkóm így viszont tényleg csak a gyermekgyártási fázis lezárultával fog megvalósításra kerülni... :-P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy nem gondoltam, h felteszed. Azt hittem, majd esetleg elmailezed.

      Törlés
    2. Hát igen, egy tetkó nem jól jön ilyen esetben... :)
      Leszedem majd, most hogy láttad. :D Bár szerintem nem csúnya. :D A plombák nélkül amúgy ugyanilyen, egy vágás. Ja és ez most másodszorra kicsit hosszabb, mint először volt. Mondjuk 1-2 centivel hosszabb. Asszem.

      Törlés
    3. Nem, egyáltalán nem csúnya! Valami lilás-vörös, bevérzett, püffedt izére számítottam. De igazából csak a méret izgatott. :-D
      Megnyugtatóan néz ki!

      Törlés
    4. Ja neeeem, a vágás ilyen szép, sebészi metszés. :) És egy idő után elhalványodik, vékony csik lesz. Kb mint egy pax toll, akkora. :D

      Törlés
  3. miert van rajta plomba? nekem nem volt olyanom. szerintem ebben a kategoriaban igenis szep :-)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem kategóriájában tök szép!

    VálaszTörlés
  5. :)))) Külön kategória, az már igaz. :D
    A plomba szerintem azért van / volt, mert nem felszivódóak voltak a varratok. A dokim ezt a "technikát" szereti úgy tűnik, múltkor is volt. A varratszedéskor a plombákat szedték ki tulképp a "zsinórral" együtt.

    VálaszTörlés
  6. Tényleg olyan, mintha mosolyogna. Amúgy fáj még, vagy már túl vagy rajta? Egyáltalán, a császármetszés helyét meddig érzi az ember? Mondjuk frontokkor, vagy hideg-melegvízre érzékeny? (Azért kérdezem, mert nekem a gátmetszés helye a mai napig fáj hidegfrontkor, meg ha túl sokat gyalogolok).
    Ez bugyiban/bikiniben nem is látszik, annyira lent van, ugye? Anyunak '81-ben valami reszkető kezű hentes (vagy a portás...) csinálhatta, neki függőleges volt, és csálé, mint az ökörpissantás...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem tökre elmúlt, pontosabban érzéketlen a varrat körüli rész. Látszani alig látszik, egy nagyon vékony fehér vonal, de bőven a bugyivonal alatt.

      Törlés
    2. Neeem, már nem fáj. Mondjuk én mázlista vagyok, mert múltkor is meg most is sittysutty elmúlt a vágás-fájdalom, mondjuk úgy 10 nap után már tüsszentésre / nevetésre sem fájt, néha van némi csipkedő érzés, de észre sem veszem, nem vészes. Szóval húzódik néha, de csak mint egy nagy vágás a karomon mondjuk, semmi különös, simán ki lehet birni.
      Igen, régen függőlegesen vágtak meg néha most is, ha sürgősségi a császár, no az szép heget hagy, bikinitől el lehet búcsúzni. :( Ez a legkisebb bugyi alá is befér, abszolút láthatatlan.
      De most én hülye vagyok, te nem császárral szültél végül? Gátseb?? Miért hiszem én ezt a császárt???

      Törlés
    3. Nem, nem császár volt (bárcsak az lett volna...). Talán az epidurál miatt, hogy nekem azt is bekötötték (csak ugye minek, ha rosszul?).

      Törlés
    4. Akkor ezt nagyon benéztem, nem tudom, miért éltem eddig ebben a hitben, csodálkoztam is, miért nem irtál most a vbac-ről, hogy lehet-e vagy nem... Hát akkor ezért. ;)

      Törlés
  7. nekem is kihuzos volt, de cuki plombak helyett kis csomokkal. neha erzekeny 4 ev utan is, de nem veszes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csomók?? Jááááj, ezt könnyű volt kiszedni, a plombáknál vágott vmit a doki és kihúzta a varratot, a másik plomba meg lepottyant. Többféle technika van, ezek szerint kórházon belül is variálnak. :D

      Törlés