Oldalak

2014. január 18., szombat

Csak a szokásos plakátmagány

És mivel úgyis habkönnyű az életünk manapság, Peti tegnap délután belázasodott, de úgy, hogy éjjel 39.4 volt neki folyamatosan - tudtuk mérni bőszen, hiszen Kistesó miatt úgyis virrasztottunk és természetesen a Nagy Beteg sem tudott aludni - és reggel is 39-cel kelt... Óriási, mi? Én meg azon kattogok, hogy Anyuék és a rokonok miatt nem megyünk Sydney-be - és ehhez képest most is, mint mindig ketten küzdünk. Mert a 100 méterre lakó Nagyinál a többi unoka van, Anyuéknak meg nem tudjuk odaadni karanténba a lázas beteg Petit, hiszen ők meg nem Pesten élnek. Komolyan sirni tudnék. A lényeg, hogy itthon vagyunk és közel a segitség.

11 megjegyzés:

  1. Engem ellenben megnyugtat, ha azt látom, hogy ha nem is ép ésszel, de túlélitek ketten is 2 gyerekkel. Tudom, önző, gonosz jószág vagyok!

    VálaszTörlés
  2. Én ép ésszel szeretném, rózsaszin fellegeken... :)

    VálaszTörlés
  3. A 100 méterrelévő nagyi többi unokájának szülei nem gondolják, hogy most AV-nak és Neked kicsit nagyobb szükséged lenne rá? Vagy még mindig skarlátosak?
    Vagy addig nem tudnátok elmenni a szüleidhez, amíg gáz van? (Tudom, ezt akartátok kiküszöbölni, de hát ez így tényleg nagyon nehéz).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, skarlát már lejárt. Csak ez úgy van, hogy ha az ember megszokja a nonstop segitséget (hogy a nagyi hozza el a gyerekeket az oviból / suliból; hétvégente főz nekik; ott vannak a gyerekek), akkor arról kurvásul nehéz lemondani és nem is fognak, hiszen ez egy bevált rendszer, amibe mi egyszerűen nem férünk bele. És mivel 5 éve (khm... 34 éve) mindig mindent megoldunk kettesben, most is ez van. Ha máskor megy, most is menni fog. Ennyi. Anyuék meg messzebb vannak... Most passzoljuk le a lázas beteg nagytesót 40 perc autóútra? :( Az olyan gáz szerintem. :(

      Törlés
  4. Túl lehet élni két csecsemővel ketten (sőt egyedül is), mondjuk rózsaszín, na az nincs benne (és én átmenetileg az eszem is elvesztettem, de mára tök jól vagyok:-)) sokat kell röhögni, az segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ez tök gáz. Nesze neked gyermekágy meg feküdjön a kismama nonstop az első hetekben... Szar az egész.

      Törlés
    2. Feküdni, haha. Èn állva elaludtam. Meg nekem az is elképesztő, hogy valaki alvás helyett a gyerekben gyönyörködik...hát, több gyerekkel szerintem ez kizárt. Most egyébként, ahogy olvaslak, mindig felidéződik bennem az a halálos fáradtság, hát, tényleg nem könnyű móka ez, főleg, ha nem segít senki, de mondom, muszáj sokat nevetni.

      Törlés
  5. Gyönyörködöm eleget, mikor NEM alszik. :D A nevetés segit, tényleg, csak tudni kell okot találni rá. A Joe-s poén még senkinek sem tetszett eddig, nekem eszembe jut és fetrengek.

    VálaszTörlés
  6. Mi az a Joe-s poén? Az amúgy már tök szuper, hogy tudsz fetrengeni a röhögéstől, akkor szépen begyógyult a seb!

    VálaszTörlés
  7. Igen, már cseppet sem fáj jó ideje hálistennek. :))) Ez az egyetlen pozitivuma a hétnek. :D
    "tegnap éjszaka meg a csikos rugiban kómázó Palit kissé nyigázva elmesélte, hogy "hárman szöktünk meg az Alcatraz-ból... Joe meg én... én egy vekni kenyérbe bújtam és úgy jutottam ki, Joe egy szerszámosládát nézett ki magának... aggódom Joe-ért... már jelentkeznie kellett volna..." "

    VálaszTörlés
  8. Igen, később megtaláltam :D (csak rossz sorrendben olvastam vissza)

    VálaszTörlés