Oldalak

2014. március 8., szombat

Nem tudom, miről irtam már és miről nem.
Most ott tartunk, hogy rohama volt (az epilepsziát egy fokon kizárta az EEG, bár mondta a doki, hogy lehet, hogy csak az altató nyomja el az epileptikus hullámokat), de hogy mitől, azt nem tudjuk... Jelenleg van egy vérömleny az agyában, azt várjuk, hogy az felszivódjon, de egyelőre nem tűnik úgy, mintha kisebbedne sajnos. Időről-időre vérzik az orra, ez sajnos bármitől lehet, még az is előfordulhat, hogy a tüdőgyulladása miatt. Mert hogy az is van neki. Az sem tiszta, azt mi okozta, a dokik szerint a roham alatt a tüdejébe került némi váladék és amiatt van most ez a gyulladás, de mivel erősen köhögött is, szerintem azért az is ludas lehet a dologban. (Persze nem vagyok orvos, tudom, de olyan logikusnak tűnik, olyan rondán köhögött és ezt ők nem hallották ugye előtte.) A koponyáján két repedés van, az egyik jobb oldalt, felül, a másik hátul, az orvosok azt mondták, nem nagyok a törések, úgyhogy ez jó, de emiatt is lehetnek a vérzések, szóval jó lenne már, ha lassan összeforrnának a csontok...
Tegnap amúgy próbáltam a rendőrségről elhozni a telefonját, de nem találták (eh) és eközben észrevettem, hogy a Square, ahol összeesett, gyakorlatilag 200 méterre van a kórháztól. Ebből a szempontból tehát piszok mázlija volt, mert irtó hamar jó kezekbe kerülhetett. (Mondjuk most úgy tűnik, ha nem kültéren történik ez az egész, lehet, nem törik be a feje és simábban megússza a dolgot... Áááá...)
Ami minket illet, tegnap beszéltem a régi ügyintézővel, Lorcannal, mert még szabad a régi lakásunk, talán odamehetünk. Persze ahhoz, hogy megkapjuk a kulcsokat, ki kéne fizetni két havi lakbért és én ugye nem tudok belépni a bankszámlánk online felületére és azt sem tudom, a nevem hozzá van-e adva a számlához... A kártyát tudom használni, a PIN kódot tudom, de 3200 eurót persze nem tudok felvenni... Hivtam a HR-t, mit tehetnénk, azt mondták, beszéljek a bankkal először, én is ott vagyok-e a számlán, ha igen, nincs gáz, tudok ott náluk utalni, de ha nem, akkor ők próbálják előre a márciusi fizetés egy részét közvetlenül átutalni a landlordnak, de persze ez elég problematikus, mert miért akarna a Cég egy lakásért pénzt utalni valakinek... Grrr.
És akkor Paliról, Petiről és az egyéb apró finomságokról (hogy lesz net az új lakásban, hogyan hozatjuk el a cuccokat a raktárból, elhozzunk-e egyáltalán stb) még nem is beszéltünk...
Sosem hittem volna, hogy lesz nehezebb dolgom, mint két gyerekkel repülni / költözni...

14 megjegyzés:

  1. Nem is tudok mit írni. Annyira bízom benne, hogy hamarosan felépül és csak egy borzasztó emlék lesz ez az egész. Nagyon együtt érzek veletek, nagyon nehéz helyzet ez... Olyan jó lenne, ha hétfőn már jobb híreket kapnátok! Szívből drukkolok!!

    VálaszTörlés
  2. Sok-sok-sok erőt neked! És villámgyors felépülést AV-nek!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  3. Én is együtt érzek és minden jót kívánok és annyit okoskodnék, h a normál EEG nem mutat ki egyszeri epilepsziás rohamot (velem ugyanez volt, egy hétig nyúztak a kórházban mindenféle vizsgálatokkal, de senmi), ehhez spéci gép és spéci vizsgálat kell én úgy tudom. Ez ugyan egyelőre részletkérdés de ha minden rendbe jön (rendbe fog, én nagyon remélem), akkor talán érdemes foglalkozni vele (vagy nem. Èn nem izgattam magam.)

    VálaszTörlés
  4. Aggódom miattatok! Sokat vagytok a fejemben. Ha tudsz majd, kérlek, adj életjelet, helyzetjelentést! *nagy ölelés*

    VálaszTörlés
  5. írd meg, mi van. megőrülök, h nem tudlak felhívni, de a facsén meg nem akarok zavarni. csak egy mondatot.

    VálaszTörlés
  6. Aranyosak vagytok!!!! Hetfon felebrezztettek, nagyon za art volt due tegnap minor benn voltunk vegre leesett neki mi a szitu! Most be van tojva nagyon, el stem hiszimi volt hogy tortenhetett... Mobilnetrol vagyok MRT klltoztunk tegnap, ha lesz normal net es egy percem ifok bovebben is van MIT!!

    VálaszTörlés
  7. Jaj de örülök, ennek drukkoltam, h felébresszék hétfőn!! :) (hétfő reggelóta kb százszor néztem be) hip hip hurrá!
    (egyébként, előre is elnézést az okoskodásért, nem vagyok orvos, de az, h zavart volt az ébresztéskor múltkor ill. most is, azt gondolnám, h teljesen "természetes", vagyis furcsálltam, hogy az orvosokat meglepte... nekem egyszer volt részem mélyaltatásban, ráadásul úgy, h tudtam előre, de még így is borzasztó fura volt utána, pedig nekem csak órák teltek el, nem napok!)
    Szegény AV, képzelem, hogy mekkora sokk lehetett, amikor felfogta, hogy mi történt... Reméljük, hogy most már gyorsan helyrejön! Azért hallod, előtted le a kalappal, hogy még a költözést is levezényelted tök egyedül, nem semmi teljesítmény! Remélem, a nagymamák még ott vannak egy darabig és egy kis szuszhoz is jutsz mindeközben. AVnek mielőbbi felépülést!

    VálaszTörlés
  8. Jaj, szuper, én is aggódtam sokat értetek. Marcival szoktam megvitatni, hogy mi lehet veletek:-)

    VálaszTörlés
  9. Jaj, de örülök a pozitív híreknek!
    Komolyan sikerült a költözés is? Nem hiszlek el, de tényleg... :*

    VálaszTörlés
  10. Köszi, hogy írtál! Örülünk a jó híreknek! Zember is velem aggódik már értetek.

    VálaszTörlés
  11. Nagyon izgultam már és én is nagyon örülök a jó híreknek!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  12. hohóóó és net is van.
    zseniálisak vagyunk. :D

    VálaszTörlés