Oldalak

2014. március 6., csütörtök

Pedig olyan jó napunk volt hétfőn és kedden is... Hétfőn elmentünk vásárolni hármasban, Palit magamra kötöttem, vettünk Petinek bilit meg beugrottunk a Supervalu-ba ezért-azért. Mivel Pali bealult a kocsiban, elgurultunk az ovihoz is, beszélni a vezetőkkel, mi legyen, majd hazafelé megálltunk a tengernél és Petivel versenyt futottunk... Kedden szintén elvoltunk, felébresztettem a gyerekeket, összeszedtem őket, Petit elvittem oviba, leadtam, Palival hazajöttünk, főztem, majd 1-re visszamentünk Petiért, aki imádta az ovit és azt hittem, minden rendben van egészen addig, mig nem jött a Skype-on hivás Nagyitól, hogy gáz van... (Engem nem tudtak utolérni, mert a telefonom nem találta az ir hálózatot szombat óta, Murphy.)
Két jó tanács az utókornak: sose engedjétek el a szeretteiteket úgy, hogy össze vagytok veszve és tanuljatok meg autót vezetni.

12 megjegyzés:

  1. Jövök napjában többször, hátha azt találom, hogy felébredt és jönnek vissza az emlékek és most már minden rendben lesz! Nagyon szorítok nektek!

    VálaszTörlés
  2. Hát egyelőre sajnos nem ébresztik... Jövő hét elején maximum. Pihenésre van szüksége az agyának. Állitólag vmi rohama volt (epilepszia?? vagy idegkimerültség?? esetleg az esés váltotta ki, később??), úgyhogy most tüdőgyuszija is van. :(
    De bizakodunk!

    VálaszTörlés
  3. Jaj. Én is sokat gondolok rátok, remélem minden rendben lesz! (Lehet egyszeri epilepsziás roham is, nekem volt olyan, de agyrázkódással megúsztam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Van ilyen? Hát lehet. És vezethetsz?? Nekünk azt mondták, hogy ha fel is épül, az tuti, hogy évekig nem vezethet. Szóval van esély, hogy nyomtalan felépül, de a vezetés az kizárt. Mondjuk ez a legkevesebb...

      Törlés
    2. 15 éves koromban volt és sosem bizonyították be, hogy az volt (a gép, amivel vizsgálni kellett volna, szerintem a mai napig rossz;)), de nagyon gyanús. számítógép előtt ültem mikor elájultam és valami villogó izét néztünk, állítólag ez válthatta ki, van ilyen roham. soha többé nem volt, szóval fel se merült, hogy ne vezessek, meg igazából ez csak feltevés, hogy az volt, illetve az orvosok mást nem tudtak kitalálni. hát igen, tényleg a vezetés a legkevesebb, de remélem, hogy jól lesz, szegény. meg szegény te, hogy vagy? hogy viseled?

      Törlés
    3. Ja és persze ha bármiben segíthetek, csak szólj.

      Törlés
  4. Reméljük, hogy csak ahogy Molly írta, egyszeri epilepsziás roham és kész. Talán a repülés is közrejátszott, a fáradtság...
    Most akkor a kölcsön lakásban vagytok? Kint van anyukád és a Nagyi?
    Egész nap rajtatok kattog az agyam!
    Mindig azt hittem, hogy ilyen csak katonáéknál történik... :-(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nem tudjuk, mi okozhatta... én azt mondom a stressz... bár az utóbbi időben fura volt... irtam is, totál lassú volt, dekoncentrált, hibát hibára halmozott, szegény az idegeimre ment... :( de azt mondják, ezek már az előjelek lehettek, de gondolta a fene.
      most barátoknál vagyunk, hétfőn jönnek sielésből, én most ezerrel lakást keresek, de iszonyat, szétszakadok kb, mert én vagyok az egyetlen, aki vezet, aki beszél úgy angolul, hogy ügyintézzen (biztositás, lakás, bankszámla (nem tudok belépni a felületre, nem tudom a jelszót)) és ugye palit is nekem kell etetni, mert első este úgy begyulladt a mellem, hogy azt hittem meghalok, most sűrűn etetem, hogy ne legyen abból is baj...
      áh...

      Törlés
    2. Zembernek is volt egyszer ilyen. Már a Cégnél volt, de még nem ismertük egymást. Azóta sem tudni mitől és semmire nem is emlékszik. Tesztelgették epilepsziára, mindenfélére utána, de semmi. Azóta van egy gyerektenyérnyi csillag hátul a fején vagy 20 öltéssel.
      Annyi minden lehet. :-( Gyulladás, fáradtság, stressz... Ne ostorozd magad! Senki sem gondol ilyesmire, ha a párja kimerült! Ez nem a te hibád!
      Ez meg egy olyan helyzet, mikor beinthetsz az életnek és azt mondhatod, hogy átálltok a tápszerre, mert egyszerűen nem csinálhatsz mindent te és nem lenne jó, ha te is besokallnál, mert akkor senki segítség nem marad!
      Ebben a szituban túlélésre kell játszani és kukába vágni az elveket! :-) ;-)
      Szorítunk nektek nagyon!

      Törlés
  5. Én naponta többször frissítek és drukkolok nektek, mást innen nem tudok. :( Még jó, hogy a nagyik ki tudtak menni. Valami olyasmiben tudok segíteni, amihez net kell meg idő? Lakáskeresés pl?

    VálaszTörlés
  6. én is sokat gondolok rátok!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Tényleg, ez jó ötlet, amit Ági ír, netem meg időm nekem is van!!

    VálaszTörlés