Oldalak

2014. március 17., hétfő

Tököm kivan. Most mondta AV, hogy az anyja visszajön vasárnap és 4 hétig (!) marad. Négy hétig bazmeg. Itt vér fog folyni. Mióta mondta, szét tudnék robbanni. Kurvaélet, kurvaélet, kurvaélet.

8 megjegyzés:

  1. Nem tudom drága mama fronton hogyan vagytok AV-vel, de nem lehetne ezt vhogy megfúrni? Én személy szerint kinyírnám az enyémet ennyi idő alatt!

    VálaszTörlés
  2. Ó, annyira sajnálom :-(
    (Én négy ÓRÁT sem bírok ki az enyémmel...)

    VálaszTörlés
  3. Fú :( :( együtt érzek. Nem akarlak bujtogatni, de nem tudod kivédeni valahogy? Vagy legalább "tárgyalni" a feltételekről? Ha nem segít x y és z dologban (mint minimum), akkor t idő után mehet haza, mert nem vagy vendégfogadó helyzetben.... Érdekes személyiség lehet minden esetre...

    VálaszTörlés
  4. Aztak...a! Átérzem a kínt, teljesen. Pont erre van most szükséged.... :-((( Nekem az ANYÁM ilyen, szoktam is mondani, hogy mintha a saját anyósom lenne. Borzasztóan "okos".

    VálaszTörlés
  5. Ez mar veszett fejsze... :( Elegem van, November kozepe ota, miota hazamentunk egy fos az egesz, alkalmazkodas erre-arra, szar kis lakes, vegre ITT vagyunk, Jo helyen, erre idejon a nyakunkra. AV-nek mondta, due engem meg sem kerdezett, ez is mekkora szemetseg mar. Mintha nem ITT laknek csessze meg. Megvette a jegyet kerdes nelkul. Ez annyira jellemzo...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor lehet, hogy most kéne kinyitni a szádat és ahogy Manner írta tárgyalni a feltételekről. Előre, hogy drága mama meg tudja emészteni.
      S AV-vel is beszélni, hogy tartsa kordában a jó édes anyját, különben pokollá válik az életetek.
      Meg valaki elmagyarázhatná neki azt is - és ez nem a te dolgod volna... - hogy ti egy család vagytok, közösen hoztok döntéseket, ő már egy második kör! Neki mindkettőtök véleményét ki kell kérnie és nem kész tények elé állítani!!!
      Az én drága anyósom is csinált ilyen és hasonló cifraságokat. Ez csak úgy kezelhető, ha AV-vel megbeszélitek és ő a sarkára áll. Különben kettőtök kapcsolata is megsínyli ezt. :-(

      Törlés
  6. Sajnos tök igaza van Bébnek... A rossz anyóst sztem mindig megsínyli valamennyire a kapcsolat, nem ezen a konkrét eseten múlik... Viszont nyilván most az a nehéz, hogy Av nem igazán van abban a helyzetben, hogy a talpára álljon... Part, gondold át jól, hogy mi az amit be tudsz vállalni, és próbálj meg tárgyalni. Talán az járható út lenne, ha kitalálnál feladatokat neki, és akkor jöjjön, ha ezeket bevállalja,plmenjen minden másnap ő (és csak ő a kórházba). Amikor AV-t már kiengedték, akkor hozza el minden másnap ő P-t az oviból. Stb. és ha erre nem mondja egyértelműen, hogy persze, vállalja, akkor kérdezd meg, h mit szeretne csinálni míg ott van. Segíteni? Konkrétan miben? És ha számodra nem kielégítő, amire vállalkozik, akkor udvariasan kérd meg, h rövidebb időre jöjjön / jöjjön akkor, amikor AV már tök jól lesz. Hm?

    VálaszTörlés
  7. Hat ez az, hogy attol felek, AV meg nem maga, nem fog tudni a sarkara allni... Meg amugy is, szamara az anyja a minden, imadja, mert nem volt apja, neki csak o volt... Attol is tartok amugy hogy ennek ellenere osszevesznek, mert hosszutavon nem birjak elviselni egymast, hat az sem hianyzik, hogy itt durcazzanak... Plusz ugye az en feszkom, mert elore gyulolom a helyzetet, plusz Peti hulyesege, aki tuti erezni fogja hogy vmi stressz lebeg a levegoben... Mindenki tok ideg lesz - marha jo rehabilitacios feltetelek. Eh....

    VálaszTörlés