Oldalak

2014. április 16., szerda

Mostanság

No és akkor végre mostanság.
Hétfőn délelőtt AV jött velünk oviba, majd miután leadtuk Petit, elmentünk a Nutgrove Shopping Centre-be, mert végre-végre kész lettek a szemüvegek. Mig ő átvette a szajrét, én megjártam a Dealz-t, a Penney's-t (vettem egy farmert meg egy kardigánt 12 euróért haha, a Penney's az a hely, ahol kiszámolod, hogy 22 eurót kell fizetned, majd a pénztárnál kiderül, hogy minden cucc akciós úgyhogy csak 12-t kérnek - többször jártam már igy) illetve beugrottam a 2Eurós boltba meg a Tescoba is. Mivel reggel jó későn keltünk, nem volt időm reggelizni, igy biztam benne, hogy beülünk valahová kávézni, de mire végeztünk, fél 12 volt, úgyhogy rohanhattunk haza. (Palika otthon volt a Nagyival és nagyjából délben szokott ebédelni.) A gyors etetés után loholtam tovább Petiért, aki a fenti szépséggel jött ki az oviból, hiába, az én gyerekem. A délután csendesen telt, Petivel kiautóztunk a Poolbeghez és sétáltunk egy jót a világitótorony felé.
Kedden - azaz tegnap - délelőtt ovi után elmentünk a cornelscourt-i Dunnes-be, hogy megismételjük a múlt heti sütizést. A boltba csak úgy benéztünk, nem vásároltunk (hurrá) és fél 11-re már haza is értünk. Dél körül megjött a zongora, AV azonnal neki is állt összeszerelni, hogy mire Peti megjön, már ne legyen kupi. Hálistennek úgy tűnik, ez a hangszer megfelelő, bár nem sokat játszott még rajta a ház ura, de azt hiszem elégedett vele. 2 körül a Nagyi bement a városba (éljenhurrávégre), úgyhogy végre kipróbálhattuk, megy-e még a házasélet hehe. Délután sajnos nem tudunk sehová menni négyesben, mert Petinek egyrészt hőemelkedése lett (37,4) és nem akartuk kockáztatni az ovit, másrészt meg csórikámnak olyan szorulása van, hogy ihajj és vártuk, hogy jöjjön az ihlet és kakiljon. (Kapott már Guttalaxot, Laevolacot, amerikai szopogatós hashajtó cukorkát és este beleerőltettünk egy Microlax-ot is, de semmi még azóta sem, nagyon sajnálom szegényt...) Az este a kaki-gond miatt elég fagyosan telt, úristen, kérlek, hogy csak Palika ne legyen szorulásos, mert megőrülök.
Ma AV bement a Céghez megbeszélni pár dolgot, most ért haza pár perce. Aggódom, mert Peti még mindig nem termelt, gyakorlatilag szombat óta be van szorulva. Az idő egyébként jó ideje gyönyörű: süt a nap, 20 fok körül van, a szél se rezdül és természetesen nem is esik. Imádom.

3 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Úgy emlékszem, 23-át írt Part korábban. Az már nem egészen 1 hét. :) (Vagy még egy hét...)

      Törlés
  2. ó, igen, két szorulásos, az csodás...nekünk épp most van megint egy kis bajunk, pedig jó sokáig minden rendben ment a kakival, mióta szigorú fosatós diétán vannak (ha az apjuk nincs itthon, akkor mindennel baj van úgy tűnik nekem) és én ettől annyira ideges vagyok, hogy rendszeresen sírni szoktam, ha valamelyik nem kakil egy darabig (tudom, röhejesen hangzik, de tönkrementek már a szorulást elviselő idegeim;))

    VálaszTörlés