Oldalak

2014. július 11., péntek

Aprók

  • Peti rákattanása Demjénre tovább fokozódott, tegnap már a fehér inges nénit (= Révész Sándor, khm) kérte és lefekvés helyett is azt óbégatta, hogy "Aki mindent megtalál, nem tudtam, hogy igy fáj!"
  • Mostanság szereti a Team Umizoomi-t. Mickey már sehol sincs, de ez a csapat, no ez már valami - szerinte. 
  • Azon filóztam, hogy eddig csont nélkül elhittem, mikor azt olvastam, hogy a babákat azért nem jó ringatni, mert ha felébrednek két alvásciklus között, akkor meglepődnek, hogy jajaj, hát eddig karban voltam, most meg ágyban, hát hogy van ez brühühühüüü és akkor sokszor kelnek éjszaka, holott Peti pl tök jó ellenpélda, ő ébredés nélkül hunyt több hónapon át, pedig ringatva altattuk, sosem volt ebből gond meg különben is, hogy kérdeztek rá a babáknál arra, miért keltek fel? No ugye. 
  • Ide kapcsolódva, kicsit szomorúan állapitom meg, hogy nekem már sosem lesz olyan gyerekem, akit nem kell altatni, szipphüpp, velem soha a büdös életben nem fog az megtörténni, hogy játszik / eszik a pulya és egyszer csak lehanyatlik a feje és kopp-hopp - elalszik. Eh, ma is kimaradtam valamiből. 
  • Hogy megnyugtassam  magam, hogy én mindent megtettem, a to do listemre felkörmöltem, hogy két könyvet meg kell vennem. A nem harap a spenót-ot és a No cry sleep solution-t. 
  • A héten főztem almaszószt és nagyjából egy deka húst sem ettünk. (Peti nem szereti sem a húst, sem a kenyeret. Ma pl rizi-bizit evett. Magában. Vagyis nem, joghurttal. Széttárom a karjaim, most mit csináljak? Reggelire általában sajtot eszik rizskoronggal, tizóraira gyümit és joghurtot egy kis keksszel, ebédre tésztát vagy borsót vagy rizst (a krumplit utálja) sajttal vagy hallal (néha rántottát kér vagy ilyen liszt-zabpehely-spenót/borsó/cukkini-kis só-tojás keveréket), uzsira smoothie-t iszik, vacsorára meg megint csak sajtot kér, esetleg szalámis kenyeret, de manapság ez ritka.)    
  • Szeretnék csinálni wc papirgurigából kigyót. Tudom, ez már a vég, de na. Szeretnék és kész.
  • Palika amúgy tök jól kúszik már, kinéz magának valamit és odagurul-kúszik, hogy megszerezze és megrágja. Mókás. Előkerült a habtapi a szekrényből, atyaég, mindjárt érettségizik.
  • Jártunkban-keltünkben amúgy folyton dicsérik, már megérte a küzdést. A héten különösen népszerű volt, nem tudtam úgy kivenni a kocsiból, hogy valaki ne abajgatta volna meg, hogy milyen aranyos. Furcsa mód, Petit is ajnározzák (azért furcsa mód, mert ő már öreg szerintem ehhez). Mikor szerda délután a könyvesboltokat jártuk, többen is megjegyezték nekem, hogy nagy szivtipró lesz, mert hogy ilyen szép meg olyan szép. Hah, dagadok a büszkeségtől meg a fánkoktól.
  • Jut eszembe Peti: nem csak énekelni meg zenélni szeret mostanság, hanem balettozni is. Egyszer majd felveszem videóra, halálos, tiszta Róna Viktor, elképzelésem sincs, honnan veszi a mozdulatokat, szabadidőnkben kártyázunk meg összerakózunk, nem balettot nézünk a tévében, eskü. 
  • Ja és nem tudom, másnak feltűnt-e, a FB-n időről-időre egymás alá kerülnek az azonos témák. Pl tegnap egy ismerősöm kitett egy fotót a lányáról, aki egy egész tégely Sudocrem-et magára kent, erre alatta megjelent egy kis kép, hogy ha egy kisgyerekes házban csend van, az gyanús. Érted. Big Brother tisztára.   
  • No most lassan indulunk ovi nézőbe, 3-6-ig van nyilt nap, oda kell érnünk. Izgi-izgi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése